És tudod mi lesz a jó a nyomás méricskélésben?
Hogy mindenki tőled fogja kérdezni, hogy jó-e.
Mert hogy mi hülyék vagyunk hozzá.
Nekem is ez a tervem. Bár nekem elsődlegesen a robogóhoz kell.
Ja, megmérte szerelő a fabia-ban mielőtt bekerült az etanolos izélkodás.
14 körül, egy pedig 16
Kérdezte nem-e eszi az olajat.
1:remélem nem lesz
2:már felvetette
Akkor most mindenki kompresszió végnyomást fog méricskélni?
(én is gondolkoztam hogy összeütök egyet de nem gyertyamenetest hanem kúpos gumidugós végűt és akkor mindegy hogy mekkora a lyuk csak rá kell nyomni)
Hálló faszik! (mindjárt mehetek megint dolgozni)
Ma tanítgattam az asszony öccsét(12 éves) a robogóval motorozni és egész jól ment a srácnak,amíg a nagy önbizalomtól el nem vágódott a vizes füvön a kocsibejárón. (nem lett semmi baja,hadd keményedjen a gyerek) Be volt szarva és nem akart visszaülni de visszaparancsoltam a gépre és öt perc múlva már megint magabiztosan rótta a köröket. (még lesz belőle valami)
Az ötlet nem rossz,csak nem tudom bármikor rendelésre gyártani,csak ha van rá időm a gyárban,itthon sajna nincs műhelyem,meg az asszony úgyse enged melózni.
Gyula basszus. Ez nagyon olcsó. Tuti kijön belőle?
Figyumár. Neked most kell a zséé. Ménem bizniszelsz vele? Vaterán eladjuk 4-be darabját, és lesz lóvéd. Na?
Hogy mindenki tőled fogja kérdezni, hogy jó-e.
Mert hogy mi hülyék vagyunk hozzá.
Nekem is ez a tervem. Bár nekem elsődlegesen a robogóhoz kell.
Ja, megmérte szerelő a fabia-ban mielőtt bekerült az etanolos izélkodás.
14 körül, egy pedig 16
Kérdezte nem-e eszi az olajat.
Hmm...
2:már felvetette
Akkor most mindenki kompresszió végnyomást fog méricskélni?
(én is gondolkoztam hogy összeütök egyet de nem gyertyamenetest hanem kúpos gumidugós végűt és akkor mindegy hogy mekkora a lyuk csak rá kell nyomni)
2. Zárd az ezredest, mert legközelebb lenyúlja.
Csőő Ábrus!
Mizuvan. Képzeld Gyula csinál nekünk kompresszió mérőt.
Ma tanítgattam az asszony öccsét(12 éves) a robogóval motorozni és egész jól ment a srácnak,amíg a nagy önbizalomtól el nem vágódott a vizes füvön a kocsibejárón.
Figyumár. Neked most kell a zséé. Ménem bizniszelsz vele? Vaterán eladjuk 4-be darabját, és lesz lóvéd. Na?
Mi lenne velünk nélküled Gyula mester.