Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Minden FZR-es Cimborának!
de utalok rossz hirt kozolni. gondolom mindenki latja maga elott a jelenetet,h a doki odamegy a rokonokhoz,es kozli,h sajnos nem mentheto az ismerosuk,haldoklik,nincs remeny. na most nekem fel kell hivnom egy not,h a 20 gigas winyojan az osszes adat elszallt,mert megdoglott az elso 4 sector,es ezzel a particiotabla is.mar a 3. progit hasznalom,h visszahozza,de nem mentheto, haldoklik, nincs remeny.
Hűűű! Még a matrica is SÁÁÁRGA!
megfordítottam a tengelyt és majd télen kicserélem a görgőket is.
no megin itt vagyok.egyre tobb a munka,egyre kevesebbet tudok feljonni ide:( 1 hetig voltunk asszem 27-tol 4-ig talan.
kepek mind az asszonynal vannak,majd egyszer elkerem,ha nem felejtem el,bar nem tom mit tegyek fel,mert inkabb tajak voltak lefenykepezve.
Huli,nekem bele is voltak már rágva a tűgörgők abba a tengelycsőbe,nem lehet kenni,nincs zsírzógomb.Leesztergáltattam a csőből,és a tűgörgős csapágyak helyére bronzcsapágyat esztergáltattam,és kapott zsírzógombot is!
OK .
Zsolti elnéztem az alsó van nagyon szétmenve.
Drága, jó a tied hidd el.
De ha mindenáron le akarod szopni magad tőlem megveheted, Legalább röhögünk egy jó, mikor meséled hogy ugyanolyan.
Csak a csapágyak miatt meg nem érdemes ennyi pénzt kiadni.
Az FZ-n más fajta van fenn, szóval azt az egyet ami jó ehhez a lengővillához használom
Na erre gondoltam.
Ja ez nem az amire gondoltam.
Igen ez hatalmas volt. és a végén . . . .
Nekem is végem van minél jobban szétszedem mindig találok valami újabb hibás alkatrészt. Most a lengővilla tengelyen találtam tűgörgő kopásokat sőt be is van nyomódva a tengely a tűgörgők nyoma benne van.
A vég. Most ilyen kedvem van.
http://youtu.be/0GJ_1fubGRY
Ez mekkora volt.
A kezdet
http://youtu.be/p7U0TwuGqLs
És mit vettem most észre hogy nincs bent a hátulja? A jobb lábtartóm hátrébb és befelé van hajolva 1 kicsit azért volt furcsa mikor rajta ültem.
Nekem a teteje van nagyon szarrá menve
Gyúrok vazeg gyúrok.
Nincs szerencséd, az ami nekem van, már az alja sincs meg.
. Öcsipók mindjárt tali gyúrjál ha nem adsz képeket.
A q az a 160 nál felkapom 240 nél lerakom kicsit meleg. . .
Meg , de nem kaptok képeket.