Nem sokszor heggesztettem, vasat nem , inkább csak csajokat
De ha azt mondod hogy jó hiszek neked,hisz fogalmam sincs milyen a jó
Az ár az is jó,csak nem tom menyiért jönne idáig?Van 20 kg?
Pajzs jár vele mint nyalókával a pálcika?
Igazat megvalva fékcsöveket kell vennem és 1 első lámpát a többi sufni tuning lesz trafókat eldugni vezetékeket elvezetni másfelé. És csak oldalidomok maradnak rajta fejidom nem és a 2 körlámpa is vagy másfajta 2kör lesz vagy ktm lc4es lámpája.
" én mondtam, h vigyünk kesztyűt " Ja.
Aztán meg elmentetek délben felkelni meg fürödni motorozás helyett,míg a nehézlovasság már rég falta a kilométereket.(végezte a feladatát)
Nem tudom semmivel kifújni szal akkor csiszolás és alapozó nélkül kap.
A tükröt és az idomot se csiszoltam alapoztam 98% alkohollal zsírtalanítottam és ráfújtam meg nem folyt és le se dobta. és jól bírja a menetszelet bogarakat esőt és az ajtófélfát mikor megyek be vele az ajtón a stúdióba vagy a lakásba.
minden zománc sima zománc
Mondanám hogy a mai 1 komponensű nitró alapú alapozók már ugyanúgy megállják a helyüket mint 2 komp társaik,de ez csak részben igaz.Megmarni nem fogja ha megvárod míg jól megszárad, de nem tudod mivel kifújni!
Ja és az 1 k harmad annyiba kerül
apropó ábrus: láttad a 1000-esről a linket? 299-ért eladó körlámpás?
De ha azt mondod hogy jó hiszek neked,hisz fogalmam sincs milyen a jó
Az ár az is jó,csak nem tom menyiért jönne idáig?Van 20 kg?
Pajzs jár vele mint nyalókával a pálcika?
Aztán meg elmentetek délben felkelni meg fürödni motorozás helyett,míg a nehézlovasság már rég falta a kilométereket.(végezte a feladatát)
Valami átépítési ötlete nincs senkinek?
Mondjuk,ilyen gazdasági válságban,nem könnyű épiteni.
A tükröt és az idomot se csiszoltam alapoztam 98% alkohollal zsírtalanítottam és ráfújtam meg nem folyt és le se dobta. és jól bírja a menetszelet bogarakat esőt és az ajtófélfát mikor megyek be vele az ajtón a stúdióba vagy a lakásba.
Mondanám hogy a mai 1 komponensű nitró alapú alapozók már ugyanúgy megállják a helyüket mint 2 komp társaik,de ez csak részben igaz.Megmarni nem fogja ha megvárod míg jól megszárad, de nem tudod mivel kifújni!
Ja és az 1 k harmad annyiba kerül