Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, tök sokat mentem veletek kocsival, teee.. az meg, hogy nem játszottátok meg a fürdőt... eeej meg pécs is érdekes, szép volt.
Megint ábrusnak van igaza...

apropó ábrus: láttad a 1000-esről a linket? 299-ért eladó körlámpás?
Nem sokszor heggesztettem, vasat nem , inkább csak csajokat
De ha azt mondod hogy jó hiszek neked,hisz fogalmam sincs milyen a jó
Az ár az is jó,csak nem tom menyiért jönne idáig?Van 20 kg?
Pajzs jár vele mint nyalókával a pálcika?
Bizony bizony
Igazat megvalva fékcsöveket kell vennem és 1 első lámpát a többi sufni tuning lesz trafókat eldugni vezetékeket elvezetni másfelé. És csak oldalidomok maradnak rajta fejidom nem és a 2 körlámpa is vagy másfajta 2kör lesz vagy ktm lc4es lámpája.
" én mondtam, h vigyünk kesztyűt " Ja.
Aztán meg elmentetek délben felkelni meg fürödni motorozás helyett,míg a nehézlovasság már rég falta a kilométereket.(végezte a feladatát)
Lejjebb nézd meg az enyém én már benne vagyok nagyon. Közbe ötlöm ki a dolgokat. Felraktam próbaként a magas kormányt ma és qrva kényelmes eddig.
Ez nem a meg álmodtam,meg épitem fórumozók társasága.
Valami átépítési ötlete nincs senkinek?
Mondjuk,ilyen gazdasági válságban,nem könnyű épiteni.
Nem tudom semmivel kifújni szal akkor csiszolás és alapozó nélkül kap.
A tükröt és az idomot se csiszoltam alapoztam 98% alkohollal zsírtalanítottam és ráfújtam meg nem folyt és le se dobta. és jól bírja a menetszelet bogarakat esőt és az ajtófélfát mikor megyek be vele az ajtón a stúdióba vagy a lakásba.
Az nincs.
10?
minden zománc sima zománc
Mondanám hogy a mai 1 komponensű nitró alapú alapozók már ugyanúgy megállják a helyüket mint 2 komp társaik,de ez csak részben igaz.Megmarni nem fogja ha megvárod míg jól megszárad, de nem tudod mivel kifújni!
Ja és az 1 k harmad annyiba kerül
Milyen alapozót vegyek? sima autózománcal fújom le őket fehérrel.
Mi a nevetséges ár?
visszatértünk
Normálisak vagytok?Míg elmentem nagyanyámhoz felzabálni minden emészthetőt,vagy 10 oldalt írtatok
Sárga busz Újpest Újbuda Albertfalva Belváros Újpest vissza és motorszerelés tovább.
méééé, merre mész?
Eh pont nem arra megyek akkor megúsztad a ruhát bakker ekkora mázlija hogy lehet valakinek. Áld az urat hogy másfelé vezet engem
Nem én a filmgyárba lakok akkor én még menőbb vagyok ja és van motorom is. Van motorod már?
mafilm baszod itt a róna utcában, úgyis útbaesik a M3as mellett. (bazmeg, ha benézel, rendet kell csinálnom )
Milyen filmgyárral szemben?