ilyenkor gondolkozom azon mindig, hogy ha bekprepál taláán eccer, akkor ha már 100ezrek úgyis, beviszem a baronba, ott meg úghyis kell garit vállalniuk.. meg ugye van nekik kis japán főszerelő a boltokban, aki aztán húdevágja, meg valszeg több ilyen blokkot láttak szétszedve csak ott mint az ország összes privát szakija..
de bakker..
az olaj szintet ellenőrizd gyakran mert hajlamosak zabálni az olajat.
Gumis topikban rákérdeztem: DOT xxxx ez a jelölés van minden gumin, az utolsó két szám pl. 06 az évjárata a guminak, és 2 éves gumit is akkor lehet feltenni ha szakszerűen tárolták. És ugyanezek a gumisok magyaráznak mindenfele hogy jó az 5éves Dunlop... aminek lenne értelme műszakin az, hogy max. x éves lehet a gumi de profil tökmindegy. Néztem Racetech gumikat Metzelertől de az ára nem tudom mitől duplája a Continentalnak. Ja most MeZ1 van és felejtős dolognak tartom már az ezres motort, következő GSXR 600-as lesz, az is adja a csőlátást rendesen meg nem ilyen erősek a gázreakciói. Amúgy neked mid van?
Van egy csomó használt MOTORGUMIM.Nagyon szép állapotban NAGYON OLCSÓN eladók!(akár vágott slick is-nem szétpályázott,nagyon szép állapotúak és csak 15ezer ft-ig!)
Ha valakinek szüksége van valamilyenre,akkor a 0630 4 151-723as számon elér.
RENDELÉSRE ÚJAK IS VANNAK KELLŐEN ÁR ALATT :)
Mindenkinek kellemes hétvégét-és széles utat