ceges flottaban vagyok benne.jah,es ez a ceg a szegedi onkormanyzat.meg akar a polgarmesterunkkel is ingyen beszelgetek na meg rajta kivul kb 3000 emberrel
panasonic lumix fs3 ha jol emlexem. ejjel is gyonyoru tiszta kepet keszit.sztem az iphone nem kepes erre.van egyaltalan eletkepes vakuja?
konvertalni a filmet,ja.tehat fogod magad,1 orat elbaszol azzal,h konvertalj egy filmet,amit aztan megnezz egy 3,5"-os kijelzon (kozelito ertek)inkabb egy wnidows-os mobil,ahol van olyan lejatszo,amibe tudsz hozza rendelni feliratot. en azt mondom,az iphone messze nem tud annyit,mint amekkora kultusz van korulotte.
mellesleg az xperia leggyengebb pontja a kamera
amugy ismerem az iphone-t,sok tesztet olvastam,fogtam is a kezembe,megneztem,mert kivancsi voltam,miert O a nagy O?miert imadjak,mint az aranyborjut?meg nem jottem ra:)
Világ életembe nem tudtam 3.000 ft alá vinni a telefonszámlámat. 900 ft-ot fizetek és ezért cserébe anya-tesó-asszonyka kombóval ingyen beszélek. Viszont a munkám miatt, sokat telefonálok "idegenekkel" és ezért sok a számla...
Milyen is a fényképeződ? Én a 4-es iPhone-ról beszélek amibe HD kamera van. De ne kezdjünk el ezen vitázni. Akkor nézek rajta feliratos filmet amikor csak akarok, Format Factory-ba konvertálom a filmeket és csak mellékelnem kell a feliratot amit egyből hozzád ne mondj véleményt olyanról amit nem ismersz! az xperia-ban csakis a fényképező tetszik.
azert en nem ajulnek el igy az iphone-tol.ugye tisztaban vagy vele,h feliratos filmeket sosem fogsz rajta nezni. es megeskuszom neked,h az en 24.000Ft-os fenykepezogepem sokkal jobb kepeket keszit,mint az iphone. a helyedben egy xperiat vennek.de nem androidost,hanem a regi x1-eset,mert az emg windowsos volt.kb 35-40-ert mar lehet kapni hasznaltan,es van benne teljes erteku bill!
a dx900-at csak azert vettem meg,mert windowsos mobil,es van benne wifi.nekem szuskegem van a munkamhoz.azzal fogom tesztelni a wifiket.konynebb,mintha egy laptopot hurcolasznek:)
24-ert vettem 2 eve fenykepezogepet. gyonyoru kepeket csinal.30 keszuleket hasonlitottam ossze,mire kivalaszottam,es nem bantam meg.egy kikotesem volt,alu haz.mint kiderult jol jott,mert 2 honaposan asszony kiprobalta utesallosagat tihanyban.rendeltem kijelzot,es azota is fasza a cucc.nem mindig a legdragabb a legjobb.o vett 35-ert egy fenykepezogepet,es feleannyit se tud,mint az enyem...
ja es az elozo telefonom kinai dual simes.mindenki szidja,mert olcso szar. nos ez az olcso szar mar 2 eves,akkuja tokeletes,es mar esett vizbe,pocsarba,atmentem rajta biciklivel,foldhoz vagtam,es meg mindig mukodik.melelyleg hirdetem a vateran
acer dx900 a keszulek mindent tud.most vettem 35-ert torott kijelzovel. mar jon ebayrol hozza a kijelzo 3000-ert.vettem hozza tokot 5000-ert.ha osszeadod 43.000Ft. es mennyiert lehet elpasszolni?60-80.000Ft.en giy veszem a telefonokat.szart megveszem,megjavitom,hasznalom,es eladom.multkor vettem egy HP6315-ot.hasznaltam 5 evig,es annyiert adtam el 5 ev utan,amennyibe nekem volt.
amugy ha nem akarsz sokat adni egy telefonert,akkor samsung s5230 asszem.v monte. nagoyn durva keszulekek.asszony most vett egy monte erintoskepernyoset.lenyugozo...
Ez a vörösiszapos gátszakadás nagyon durva...most néztem a képeket, hát nem szívesen lennék ott. De ugyanakkor meg értem, hogy miért nem érti senki, mitől szakadt át a gát. 65 m vastag beton az alapja, alul. Azért az elbír egy s mást. Remélem, hogy meglesz a felelős ezért az egészért.
Reggelt próbálkozik a nap...hajrá napocska! Én még emlékszem mikor a nagy floppy-s játékokat játszottuk, na az is jó volt, meg a kazettás félig benyomós mario-ra is emlékszem amit még 10-en éves fejjel és éjfélig játszottunk, hogy végig vigyük! Mit meg nem adnék egy olyanért.
jó reggelt!
szép dolog ez az informatika
Számítástechnikai műszerésznek tanultam.
Akkoriban kaptam a Yamaha DT 50 Lc met.
Jó lett volna otthonra számítógép, gyakorolni.
Szüleim azt mondták: adjam el a motort és vehetek belőle számítógépet...
Szerintetek?
Gyula félig megvan a címed az irányítószámod és a házszámod küld el pls SMS-be nekem. Hogy feladhassam a gyertyát. 70-371-3332.
mindjárt indulok nagyfaluba.
konvertalni a filmet,ja.tehat fogod magad,1 orat elbaszol azzal,h konvertalj egy filmet,amit aztan megnezz egy 3,5"-os kijelzon (kozelito ertek)inkabb egy wnidows-os mobil,ahol van olyan lejatszo,amibe tudsz hozza rendelni feliratot. en azt mondom,az iphone messze nem tud annyit,mint amekkora kultusz van korulotte.
mellesleg az xperia leggyengebb pontja a kamera
amugy ismerem az iphone-t,sok tesztet olvastam,fogtam is a kezembe,megneztem,mert kivancsi voltam,miert O a nagy O?miert imadjak,mint az aranyborjut?meg nem jottem ra:)
ja es az elozo telefonom kinai dual simes.mindenki szidja,mert olcso szar. nos ez az olcso szar mar 2 eves,akkuja tokeletes,es mar esett vizbe,pocsarba,atmentem rajta biciklivel,foldhoz vagtam,es meg mindig mukodik.melelyleg hirdetem a vateran
amugy ha nem akarsz sokat adni egy telefonert,akkor samsung s5230 asszem.v monte. nagoyn durva keszulekek.asszony most vett egy monte erintoskepernyoset.lenyugozo...
vagy tévedek?
csak a papírom van meg a szakmáról.. tudás/tapasztalat=nulla
Most kis dagi kockagyerek lennél nyomnád a kontársztrájkot.
szép dolog ez az informatika
Számítástechnikai műszerésznek tanultam.
Akkoriban kaptam a Yamaha DT 50 Lc met.
Jó lett volna otthonra számítógép, gyakorolni.
Szüleim azt mondták: adjam el a motort és vehetek belőle számítógépet...
Szerintetek?
Azóta sem vettem saját számítógépet
mindjárt indulok nagyfaluba.