Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz de most is van nála 2
Hááát, fánk lesz Nála?
valaki szóljon neki, hogy ne menjen át a fényen
csak az 750es..
van egy tök ugyan ilyen eladó zalában.. ha valaki elviszi a gsem.. rohanok érte 370 pénz
Egy igazán szép vas.
Állat! Szerencsétlen csávó eltévedt a sötétben!
Valami ilyen kinézetre atakítom jövőre a mocim,csak piros-fekete kivitelben.
Robin hood forgatásán készült, a pilisben.
setét,mint az íccaka
Hallod van 364 Ádám és elsőre megtaláltam csak te lehetsz ilyen kreatív aki ilyen képet felrak.
Épp most nyomtam fel facebookra. téleg, aki akar bejelőlhet ott. adam nemeth
Még mindig a cikk hatása alatt állok.
Nem egészen ilyennek gondoltam az Amcsiautós srácokat, ez hatalmas dolog tőlük és főleg név és reklám nélkül!
Minden tiszteletem az övék!
jogos
Jó reggelt mindenkinek
"van erre engedélyük, hol a 3 medencés mosogató? Holnap kihívom az ÁNTSZ-t és bezáratom ezt! Ezt így nem lehet csinálni!"
Az biztos hogy belefojtottam volna a hülye vöröskeresztes kurvát az iszapba! (vagy csak említeni kellett volna a helyieknek a dolgot és lett volna még egy áldozata a vörösiszap katasztrófának)
biosban csak a boot sorrendet tudja allitani.de nkei egy winyon van 2 xp
tuti ne mbiosba.ahova iranyitottalak,ott a valasztasi kepernyo melletti szamot lecsokkented 30mp-rol mondjuk 5-re,v egyszeruen kiveszed,es beallitod a te xp-det alapertelmezettnek.
Sanyi üdvözöl a szerelőm. Azt mondta ha lecseréled a lámpád átugrik hozzád segíteni. .
Köszi ezt próbáltam már. Két tétel van, ha átátllítom akkor annyit tesz, hogy bekapcs után felcseréli a választási lehetőséget, ekkor az elsőre (amin eddig elindult az xp) folytatni akarja az xp telepítését és nem indul. ha a másikat választom akkor megyen. Partíciókat hogy tudom összevonni, hogy egy legyen? Meg tudom csinálni vajon? Aztán formáz, újratelepít az egész...
Ha a külső eszközön nincs induló OP, átlépi úgyis, akárhogy állítod.
jav. MBR*
Ő annyira nem vágja, hogy beleturkáljon. De 1 próbát megér.

Tapasztalatom szerint mindig szopnak az userek napokat a winfosukkal, a végére általában teljesen szétcsúszik, és install lesz
Ezért én azzal kezdem