Még mindig a cikk hatása alatt állok.
Nem egészen ilyennek gondoltam az Amcsiautós srácokat, ez hatalmas dolog tőlük és főleg név és reklám nélkül!
Minden tiszteletem az övék!
"van erre engedélyük, hol a 3 medencés mosogató? Holnap kihívom az ÁNTSZ-t és bezáratom ezt! Ezt így nem lehet csinálni!"
Az biztos hogy belefojtottam volna a hülye vöröskeresztes kurvát az iszapba! (vagy csak említeni kellett volna a helyieknek a dolgot és lett volna még egy áldozata a vörösiszap katasztrófának)
tuti ne mbiosba.ahova iranyitottalak,ott a valasztasi kepernyo melletti szamot lecsokkented 30mp-rol mondjuk 5-re,v egyszeruen kiveszed,es beallitod a te xp-det alapertelmezettnek.
Köszi ezt próbáltam már. Két tétel van, ha átátllítom akkor annyit tesz, hogy bekapcs után felcseréli a választási lehetőséget, ekkor az elsőre (amin eddig elindult az xp) folytatni akarja az xp telepítését és nem indul. ha a másikat választom akkor megyen. Partíciókat hogy tudom összevonni, hogy egy legyen? Meg tudom csinálni vajon? Aztán formáz, újratelepít az egész...
Nem egészen ilyennek gondoltam az Amcsiautós srácokat, ez hatalmas dolog tőlük és főleg név és reklám nélkül!
Minden tiszteletem az övék!
Az biztos hogy belefojtottam volna a hülye vöröskeresztes kurvát az iszapba!
Tapasztalatom szerint mindig szopnak az userek napokat a winfosukkal, a végére általában teljesen szétcsúszik, és install lesz
Ezért én azzal kezdem