Hogyan lesz 10mm a gumi meg a fémlapocska csak pár mm-er!
Nehéz kiszedni? Még nem vettem ki a telószárat soha!
Én nem vettem észre a stabilitási problémát emelt hátsóval,
pedig ma vallattam rendesen, (220-260) de nem volt probléma!
Majd ha kicserélem a gumit, kíváncsi leszek, mert 240 től elég jól remeg a gép, lehet centírozási probléma! (Mióta megvettem ilyen)
Mondjuk ma nem volt meleg, de csinálta a nagy melegekben is egyszer!
Ráadásul ma mikor elkezdte csinálni pont megkergettem autópályán 200 meg fölötte vagy 20-30 percig!
És az előbbi blokkal is csinálta!
Egyébként meg semmi hibajelenség!
Te milyen olajat használsz?
Leengeded az elejét .Az alsó gumigyürüt+fémkarikát kell kivenni hozzá a kormánycsutkánál,nálam 10mm-t jelentett.Én igy megvagyok vele elégedve .Ja és magasabb sebességnél(2körül) sem vettem észre stabilitási problémát,pedig tartottam töle.
Nekem hidegben volt olyan jelenség,hogy túl hütötte magát a motor, és be villant az olaj szint jelző lámpa,mert olyan sürü volt az olaj,hogy lassabban folyt vissza,és e-miatt jelezte hogy kevés az olaj szint.
Küllemre kiváló!
A kanyarok még mindig nem az igaziak!
Nem tudom, hogy miért de nekem nem úgy mennek a kanyarok az FZR-el mint ahogy kéne. Mondjuk most teljesen le van írva a hátsó
gumim, meg persze már az idő is hideg, de nem tudom, hogy az én gépemmel van a gond, (korábbi törés stb....) vagy az FZR ilyen és kész.
Egy tuti, messze nem tudja azt a kanyarokban mint a 96'-os 900RR-em. Jó volna csiszolni még a kanyarvadászaton mert ez az egyedüli dolog amivel nem vagyok maximálisan elégedett a Fézikével!
Nehéz kiszedni? Még nem vettem ki a telószárat soha!
Én nem vettem észre a stabilitási problémát emelt hátsóval,
pedig ma vallattam rendesen, (220-260) de nem volt probléma!
Majd ha kicserélem a gumit, kíváncsi leszek, mert 240 től elég jól remeg a gép, lehet centírozási probléma! (Mióta megvettem ilyen)
Elöl Mez4 Halál szar!
Ráadásul ma mikor elkezdte csinálni pont megkergettem autópályán 200 meg fölötte vagy 20-30 percig!
És az előbbi blokkal is csinálta!
Egyébként meg semmi hibajelenség!
Te milyen olajat használsz?
Ja és grat. a csomagolásért!
A kanyarok még mindig nem az igaziak!
Nem tudom, hogy miért de nekem nem úgy mennek a kanyarok az FZR-el mint ahogy kéne. Mondjuk most teljesen le van írva a hátsó
gumim, meg persze már az idő is hideg, de nem tudom, hogy az én gépemmel van a gond, (korábbi törés stb....) vagy az FZR ilyen és kész.
Egy tuti, messze nem tudja azt a kanyarokban mint a 96'-os 900RR-em. Jó volna csiszolni még a kanyarvadászaton mert ez az egyedüli dolog amivel nem vagyok maximálisan elégedett a Fézikével!
én is elhúzok amint letehetem a gyereket
végeztél mára, vagy most indulsz?