Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Jamie Oliver szakácsgyerek szaladgált ilyennel kb 10éve.. stílusos egy gépecske
http://www.hasznaltauto.hu/motor/italjet/italjet_velocifero_50-4147682 ez tetszik
Hogyan lesz 10mm a gumi meg a fémlapocska csak pár mm-er!
Nehéz kiszedni? Még nem vettem ki a telószárat soha!
Én nem vettem észre a stabilitási problémát emelt hátsóval,
pedig ma vallattam rendesen, (220-260) de nem volt probléma!
Majd ha kicserélem a gumit, kíváncsi leszek, mert 240 től elég jól remeg a gép, lehet centírozási probléma! (Mióta megvettem ilyen)
Hátul Michelin Power Race hulla kopott!
Elöl Mez4 Halál szar!
Köszi az ötletet, természetesen kipróbálom!
Milyen gumik vannak rajta?
Mondjuk ma nem volt meleg, de csinálta a nagy melegekben is egyszer!
Ráadásul ma mikor elkezdte csinálni pont megkergettem autópályán 200 meg fölötte vagy 20-30 percig!
És az előbbi blokkal is csinálta!
Egyébként meg semmi hibajelenség!
Te milyen olajat használsz?
Leengeded az elejét .Az alsó gumigyürüt+fémkarikát kell kivenni hozzá a kormánycsutkánál,nálam 10mm-t jelentett.Én igy megvagyok vele elégedve .Ja és magasabb sebességnél(2körül) sem vettem észre stabilitási problémát,pedig tartottam töle.
Nekem hidegben volt olyan jelenség,hogy túl hütötte magát a motor, és be villant az olaj szint jelző lámpa,mert olyan sürü volt az olaj,hogy lassabban folyt vissza,és e-miatt jelezte hogy kevés az olaj szint.
Mi lenne az?
Akkor jöhet a következö lépés ,kb.1óra alatt megvan és semmibe nem kerül
Ma jártam felgyőn a Fézivel
Egyébként még egyszer köszi a csontot!
Ja és grat. a csomagolásért!
Küllemre kiváló!
A kanyarok még mindig nem az igaziak!
Nem tudom, hogy miért de nekem nem úgy mennek a kanyarok az FZR-el mint ahogy kéne. Mondjuk most teljesen le van írva a hátsó
gumim, meg persze már az idő is hideg, de nem tudom, hogy az én gépemmel van a gond, (korábbi törés stb....) vagy az FZR ilyen és kész.
Egy tuti, messze nem tudja azt a kanyarokban mint a 96'-os 900RR-em. Jó volna csiszolni még a kanyarvadászaton mert ez az egyedüli dolog amivel nem vagyok maximálisan elégedett a Fézikével!
De korán fexetek.
Szia!Na hogy tetszik a magasabb seggel?
A Távozóknak jó éjt!R
Szia!
Jó éjt mindenkinek!
szeva

én is elhúzok amint letehetem a gyereket
Jó éjt!
Nem, elég volt mára. Holnap kezdem a délelőttöst. Most meg megyek TV-zni. Jó éjt mindenkinek.
Ez gázos ,össze van gányolva .Ha eredeti(törött) állapotban lenne azt mondanám küldd el és megcsinálom,de igy összebaszva nem szoktam vállalni.

végeztél mára, vagy most indulsz?