Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mint sok más ez is már csak a pénzről szól.
fizetsz aztán semmi gond.
Mostanában úgy veszem észre haldoklik a fórum látogatottsága .
De még nem is lehet motorozni hogy mindenki hajtsa a vasat és ne itt legyen
Jó éjt!
Nem lehet valami komoly mert 1 csomó autós iskola a helyszínen megcsinálja
Aha nekem volt már 1 14 évvel ezelőtt akkor minden ok volt. Na akkor voltam utoljára orvosi vizsgálaton azóta semmi bajom csak a térdem gondolom ott benne is van a kartonomban még az akkori vizsgálat eredménye
amúgy max vérnyomás mérés meghallgatás meg egy két kérdés.
én a "C"-s jogsimnál bementem, a nővérek megkérdezték, hogy van-e valami bajom mondtam nincs bevitték a papírt a dokihoz az meg aláírta és fizettem.ennyi!
Mi van 1 jogsi vizsgálaton?
14 éve voltam utoljára akkor volt. Babos könyv, vérnyomás, vizelet.
Most mire számítsak? (urulógus, nőgyógyász megjegyzések törlésre kerülnek)
Na hirtelen mégis tud maradni csak akkor nem értem miért kell az ideget belém ültetni.
Épp ma vettem az UNIX-nál vezérmű láncot a BMW-re. Dacia 1310. Pont jó rá.
szerintem is király
üsd le kötözd oda a székhez és egyből ráér!
Kibaszott szép, csak sok törődést, szeretetet igényel mind. Mondjuk a Bmw-t szeretném én is.
. . . . . .
jól megszopattak az őrök 1 hete meg lett beszélve megyek dokihoz holnap erre jön a mókus akinek holnap maradni kéne és hát ő elfelejtette és nem tud itt maradni mert dolga van délelőtt. Jól kibasztak velem de megkeserítem az életét az tuti fix
Nem volt vizesben, de a vizes henger egyedi Csepelen készült. Volt már kiállításon a Veterán újság szerkesztője megkeresett, hogy be akarja majd tenni az újságba...
A vizeset? Az nem gyári, az is érdekel vkit? Vagy volt vizesben is? A baráti körömben is van 2 magyar veteránbuzi, az egyiknek 10-12 Pancsija van vegyesen, a másiknak kicsivel több, ő épp egy 250-es csepelt restaurál. A pöcs se gondolta volna hogy ilyen baszott drágák restaurálva. Főleg a 250-es csepel
A BMW most készül. A D Csepelt vagy a Danuviát.
csumázd neki!
Szevasztok! helyzet?
Bmw-t?
http://youtu.be/rK2GfRmWEnA

tessék végignézni