Kutyát nem kérdezem-annyira nem ismerem-de annyira ismerem,hogy a választ is tudom.
Viszont a zzr-re 2 gondom van.
és még sok más sportmotoron,de az mindegy,most ez van.Legszívesebben Kawasakit vennék és 600as-mondjuk,zx6r- bőven elég lenne.Viszont ez az fzr már múlt évben is ott állt(100eft-tal több volt) és akkor megtetszett.Meg ugye akkor tzr-em volt...lehet ezért is.Ennyiért, ilyen állapotú-ha tényleg olyan- motort Kawasakiban,600asban nem igen találnék.Nem vagyok száguldozó típus,féken tudnám tartani(asszem
),de a tudat,hogy 140-45Le,büszkeséggel töltene el
szerintem csereld ,mig nem keso
és a szép zxr 750 szerintem az egyik legszebb motor amit valaha gyártottak
)
öcsinek megnyúlott volot a generátor meghajtó lánc, de az gecihangos is volt, szal ha nem zörög mint állat akko egyből megvenném ha lenne lém..
. Aztán locsolni, mert valaki bedugta a felhők lukát. Úgyhogy szívás van.
Azt szeretném kérdezni, hogy fzr 600ba hátsótelót cserélnék milyen motoré lenne az amire ki lehetne cserélni? pl R1? vagy R6?
meg hogy kicsit fentebb lenne a segge? Állítólag te már foglalkoztál ilyennel.
11000 nem szoktam pörgetni, de a folytonosságot azt szeretem. Vagyis szeretném. Ezért szeretném ha látnád te is hogy miről is beszélek. Maga a motor tökéletesen megfelel nekem, újabbat nem szeretnék, szeretem, szeretek vele motorozni, és a sok apróbb baj, és küllemi hiba sem vette még el a kedvem tőle.Szeretem még bütykölgetni, szeretek sok hülye kérdést ferakni a fórumba
és tök jó hogy vannak segítő emberek akik nem azt mondják, hogy old meg, ahogy tudod. Itt szerelőhöz nem szivesen viszem, mert már faragtam rá, fizettem min a katonatiszt,é s a végén a hibát nekem kellett megcsinálni. Persze a tolluk fogott rendesen.
Gyárilag valóban ásványi olajat ír elő a gépkönyv,de ez nem azt jelenti hogy a félszintetikus nem lenne jó bele.(nekem is 10w40 félszintetikus van benne)
A Castrol elég magas minőségi szintet tart,ezért amit beletettél az teljesen jó választás volt.
Szerintem a kutya máshol lesz a föld alatt,én a kuplungrugók fáradására tippelnék elsőre.
Az szokott lenni ilyenkor hogy eleinte hidegen,általában kettes-hármasban állat módon való gyorsuláskor 7000-környékén meg-megcsúszik a kuplung(rángatva)később már melegen is ez lesz a jelenség.
Mérd meg a rugók hosszát és kiderül.(55,5mm a gyári méret,54mm-nél csere.Kicserélni nem egy nagy valami és a rugók össz-vissz 3000 Ft-ból megvannak.
Ha ezek jók lennének akkor a lamellák kopottak,de az is lehet hogy a vastagságuk megvan,csak megégett-felkeményedett a felületük.
Ez az olajtól megcsúszás dologban van valamennyi igazság,de jó kuplungnál még a NEM kimondottan motorkerékpárba való 20W-s olajjal sem igazán szokott megcsúszni a kuplung.