Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült. (köcsög róka fent nem mutatott semmit de a krómmal oké volt)
Thomas merre van,kíváncsi lennék,ami terepmotort innen Szegedről megvett,az milyen tipusú volt,és mi lett vele?Thomas jelentkezz!
Adatalap adatok szerkesztése.
Amennyiben nem az adatlapnézetben van az adatlapod, akkor légy szíves keresd meg az adatlapnézet nevű gombot, és adatlapnézetben lesz és akkor tudod ott szerkeszteni ahol az van írva adatlapszerkesztés.
majd én módosítok, csak add meg a jelszavad
ez miért úgy néz ki mintha csak félig lenne összerakva?
Nem tetszik.
Hogy a farkamba tudom módosítani az adataimat az adatlapon?
Penge lett a méz, köszi nektek!
Most volt castingon az rtl-nél de kibaszták.
Adam,neked van személy-vagyonőr vizsgád?Azzal könnyen lehetnél testőr valami nagykutyánál,a te arcod még öltönnyel lágyítva is már 100 méterről elriaszt mindenkit!
Na de most komolyan,napi tízért szendvicsnek lenni nem rossz,de Dzsingiz Kánnak az ő múltjával lehetne sokkal több is.Én azon csodálkozom hogy az Üvegtigrisben meg az Argóban olyan arcok lettek sztárok,akiknél Adam sokkal jobban néz ki!Néhány címszerepre ideális lenne az alkatod,mért nem mentél már el néhány castingra?
. .
Lefordítom:
"ott jól jöhet a nagy testméret(szerszám)/küzdősportos múlt, csinos pofi, nyelvtudás... ha már egyszer atomkutatónak vagy agysebésznek hülye vagy"
Mlasnak már megint igaza van. Ne legyél már fasz! Hirdesd meg magad azt kész!
Ne tíz év múlva jusson eszedbe hogy mekkora mekkora gyökér voltál hogy nem hallgattál ránk! Simán tele lehetnél (legálisan) lével ha nem ilyen szarságokra basznád el az időd. Menjél szépen menedzser nénikre-bácsikra vigyázni/egyengetni megterhelt mindennapjukat a siker felé.(nem pedig az utcán buzerálni a békés járókelőket nyakadban egy táblával a mekdonáldsz előtt)
Persze én sem akartalak megsérteni baszódj meg (hogy nem jöttél el a talira).
Első változatra vevő lennék.
Ja, meg első lecke: ha én most te lennék, nem 300-at, hanem 6-800k-t tekintenék célnak
Ha nincs önbizalmad, akkor ne várj semmit
Ábrussal már többx javasoltunk neked testhezállót (szó szerint )
Hivatalosan van asszem ilyen testőr+sofőr+ügyintéző, középkorú manager hölgyek mellé (most komolyan, nem hímqrvára gondoltam) ott jól jöhet a nagy testméret/küzdősportos múlt, csinos pofi, nyelvtudás... ha már egyszer atomkutató vagy agysebész nem lehecc... vagy esetleg ezen a reklámfilmes vonalon is nyomulhacc, de nem akarok okoskodni. Meg megsérteni se.
Buszsofőrnek a pécsi Volánhoz!
Mutatsz 300k-es melót, már megyek is.
Hű, mindjárt mennem kell. Bár nélkülem nem mennek sehová!
Hát ha nem vagy bejelentve,és gondolsz a jövődre,bizony nem nagy píííz ez.
Nem kell, az asszony jól keres meg azért én is jól szoktam, csak ez a profilváltásom alatti időszak elég karcsú, a vonatos meló is csak 1.5 év volt, az új vállalkozásom meg még csak visz , de majd hoz az is 1xcsak. Addig meghúzom magam, volt már ilyen máskor is...
Én még nem tudok küldeni 1-2 nap remélem.
Nekem is . . .