. Először is köszönöm a válaszokat amit kaptam
. Másodszor pedig azt az öt perc önfelett nevetést amit a komentek olvasása közben éltem át.
.örülök nektek.
Ezeket azért csináltam mert nem voltak jók,vagy kényelmetlen volt,pénzem meg nincs újra.Persze csak olyan megoldást választottam,ami már máshol bevált.A kürt helyett is vannak sziréna terveim,csak nehéz hozzá beszerezni az alkatrészt.És a doboztartó konzolt még nem is láttátok!Gyakorlati tapasztalatból én először mindig hátsó féket használok,mert így a fejreállás veszélye a legkisebb,sőt kanyarban se nagyon lehet használni az első féket,mert akkor meg kicsúszik az eleje.Ráadásul míg egy hátsó tárcsa 20000-körül beszerezhető,addig az első majd kétszer annyiba kerül.Ha az ezres hátsó féke feltehető rá,valaki már csinálta,az jelezze.A szelephézagolólapka gyári értéke is érdekel,hogy tudjam honnan kell indulni,mert annál csak vastagabb lehet,lévén 20-éve kopnak már.Köszi,holnap leszek.
)a hátsóval meg csak rá kell segíteni ha kétszemélyes üzem van.
Hátrább kerül a súlypont, így a hátós fék hatásfoka nő.
A kékerő meg gyenge lesz nagyon a 2 cm átmérőjű pogácsákkal.
Ezekkel a lapkékkal a szelephézagot akarod bűvelni igaz? Ahoz minek a gyári vastagság. Úgysem tudod már a gyári méreteket beletakni. Ahoz új vezérműtengely kellene...
forintnál. (Egyébként lazán beszélek, asse tudom a vasba mennyi szelep van .