Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

izzót cseréltem a fürdöbe
Akkor most most nem áll fel egy darabig!
Mi a sz*rt csináltál?
ájj úgy megcsapott az áram még a pöcsöm is elzsibbadt
Na vazze,szép kis évindító!
Mi történt,kocsi nem adott elsőbbséget?
Ha átment a lábán,akkor az csúnyán tört!
hú basszus, ez kemény lehetett
hát, még átrepült a kocsin, azt az át is ment a lábán
Oki, köszi.
De rossz ezt nézni...Nem lett baja? Hogy történt?
Ez fasza
Pistám majd hívj fel holnap délután olyan 4 után Mert most meg holnap délelött nem tudok beszélni. Érdekes kérdéseim leszenk és nem akarok itt irkálni orákig . Ugy meg 5 perc alatt értelemezem kivánságaidat
pupu a király
nagybátyám öszepuszilt egy kocsival
Na itt a XL125. Megvannak a lámpái is, új hengerfej, jön-megy. 50eFt
Amúgy
Ég? És? Termék? Semmivel se lettem közelebb a megoldáshoz
Égéstermékeknek nevezzük azokat a gáznemű, cseppfolyós vagy szilárd anyagokat, amelyek az éghető anyagok oxigénnel történő egyesülésekor - égéskor – keletkeznek. Összetétele függ az éghető anyag tulajdonságaitól és az égés körülményeitől. Az égésben résztvevő anyagok megváltoznak, égéstermékek keletkeznek belőle.

Tökéletes égéstermékek: ezek további éghető alkotóelemet nem tartalmaznak ezért önállóan égni nem képesek, égést nem táplálják, pl.: - széndioxid, - kéndioxid, - vízgőz, - hamu,
Tökéletlen égéstermékek: amelyek még további éghető alkotóelemeket tartalmaznak. További égésre képesek, égést táplálják, pl.: - szénmonoxid, - korom, - egyéb bomlástermékek
Égéstermékek jellemzése:
Füst: az az égéstermék rendszer, amelyben a gázcsere felhajtóerejével távozó felmelegedett levegő, a légnemű tökéletes és tökéletlen égéstermékekkel együtt igen kis méretű szilárd halmazállapotú tökéletes és tökéletlen égéstermék részecskék is elhagyják az égésteret.
Füstgáz: tökéletes égési folyamatban vízgőzből és CO2-ből áll
Korom: grafitszerű kristályokból álló nagyon finom szerkezetű, szilárd állapotú, tökéletlen égéstermék szénben gazdag anyagok vagy szénhidrogének tüzeinél. Vízlepergető hatású, izzó részecskék távozhatnak amelyek gyújtóforrások lehetnek.
Hamu: szilárd halmazállapotú tökéletes égéstermék, amely ha fémes részecskéket tartalmaz, akkor összeálló darabokat - salakot - képez.
Nekem számolhatnál egy kb árat, csak hogy ne qrjanak át ha arra kerül a sor...
Égéstermék.
Valamit magyarázzatok el nekem...
Ha egyszer a tűzifa fa, akkor az elég, ugye. Akkor mi a faxt kell nekem mindig kályhát pucolnom? Mi az a "hamu" ami ott marad? Elszenesedett fa? Dehát a szén is elég...
Na végre mára valami jó is Megint érkezett egy munkaterv Ujépités ráadásul És már most 100% biztos ,hogy amiénk
Pontosan annál kifejezetten erősre gyártott belsö cucai vannaka bloknak. Annál probálták kiküszöbölni az FZR gyengepontjait. Szelepfészkek, erősitett hajtokarok, főtengely, dugatyúk.