Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem irigyellek. Úgy tűnik nem indul jól ez az év senkinek a vizsgák szempontjából...
most csalódtam benned lányom! ejnye bejnye!
szasz. Szebb jövőt!
Nem kérem ingyen Emrém csak ocson ingyen félárért
igen nem is tudtam de jó
De legaláb izgalmas volt a napod
az jó akkor én is eladom
na jó de velük csak imádkozok veled meg szeretkezek

Jó estét.
na ez fasza titeket imád engem csak szeret.
kedves naplóm!

leírom hétégémet zanzásítva... (hogy mi a büdös f@szér nem inkább piáltam végig, fcuk)
szombaton keltem 4.20-kor, mert 6-tól délig dolgoztam. Fater szerzett v.mi bontott csempéket (cca. 80 nm-nyi), amit a kórház alagsorából fel kellett hordani. feldobtuk futóra, anyámék lepakoltuk. tolom kifelé a futót (a vonófejnél fogtam) amikoris fater a kapu előtt 1 méterrel nem ott terem és elkezdi tolni bal oldalon? a futó elindult jobbra, korrigálni már nem érkeztem, és nekitoltuk a kapu sarkának. lendületem tovább vitt és tompítottam bal combközéppel. most egy féltenyérnyi színjátszós foltom van, ami baromira fáj. ma reggel 07.40. éébbreesztőőő. öltözés, email olvasás, fórumra beköszönés. FCUK! 20 perc hólapátolás. indulás. anyámék utcája végén (ja, az önkormányzat megint nem rendelte meg a hótakarítást, így még 9-kor is full hó volt minden) fordulnék ki, és apuci elémhúzza a gyereket a szánkón. épp hogy megállok 30 centire a gyerek fejétől. .. . . . miafaszérkellszáguldozni, stb. mondtam neki, hogy téged lecsuknak kiskorú veszélyeztetéséért, míg én egy ejnyebejnyével úsznám meg, úgyhogy takarodj a kurvaanyádba és mással ölesd meg a kölköd, köszi. érkezés 9-re anyámékhoz, kv, indulás, 10-től vizsga. az "elbeszélgetünk az órán tanultakról" -ból tételhúzás, és 5 órányi szóbeli lett. marhajó !
természetesen nem sikerült a vizsga...
mire anyámék visszaértünk 4 óra volt. gyors kaja, golf felnyalábol, gó hozzám. rányitottam a garázsba a radiátort, így már kellemesen tudtunk nekikezdeni a vízpumpa cserének. generátor lazít, motorvédő burkolat le, kerék doblemez le, főtengő szíjtárcsa, vízpumpa szíjtárcsa le, alsó vezérlés burkolata le, ééés. annak ellenére, hogy a generátor szíj hajtja a vízpumpát, meg kell bontani a vezérlést is. természetesen azt már nem mertem, úgyhogy átvontattuk a golfot az autószerelő barátomékhoz. holnap reggel beugrom, elmondom mi a szitu. elbasztunk ezzel is 2-3 órát.
ja, ugyan km-be még nem tart ott a vezérlés szett, de muszáj lesz cserélni a szíjat és a feszítőt is.
ezért imádlak titeket

ennyi hülyét egy rakáson!
áááá nem bíííííroooom

ajjajj
Mesukám a szar marja ki a valagadat
jaj de drága
na majd én is viszek nehogy ne maradjon
hát ebben én már nem vagyok biztos?