a lánc érdekelne, de ha a manuálban jól olvasom - lehet, hogy tök másra gondol a manuál mint amire én - akkor 130 szemes kell. No. of Links - szerintem ez az. A típusára meg azt írja, hogy 428 VS/DAIDO . Azért gondolom, hogy akkor ez nem jó és, hogy ezek azok az értékek mert alatta közvetlenül van egy Chain Free Play és az a lánc lógását mondja meg, 2-3 cm. Úgyhogy sajna nem jó az Nekem, de köszönöm a lehetőséget.
mindenki megérti ,hogy most vetted és nincs pénz itt aránylag senkinek sincs a forumon
csak ha szereltetted akkor ne nézzenek madárnak
mer itt a lényeg az ha valaki megbont egy blokkot és valami rossz akkor nem illik viszateni aval a címszóval ,hogy jó az még (gondolok a tömitésre ) de bármilyen alkatrészre is ok
Mára megyek, ha véletlenül kimerészkedtek az utcára akkor Vigyázzatok Magatokra és Egymásra! Jó éjt
csak te kérdeztél itt bennünket ,hogy mi mit mondunk és nekem ez a véleményem de nem rossz indulatbol mondtam
csak így mostmár legalább tudod mire figyelj ha valahová viszed szervizbe
az igazsághoz az is hozzá tartozik ,hogy mint itt a forumon már elhangzott párszor nincs kedvük vele szarakodni és akkor azt mondják ez ilyen és evel leráznak
az 1000res a király, és kész...
Szerintem te nem is akarod eladni csak dicsekszel vele