(mondjuk a dob kéne róla..)
Feri ha itt vagye írd már le annak azt a nevét amit mondtál. Józsibá, Ez egy nagy kib@szás de mentségemre legyen mondva, nem tudtam. Írd a listát és viszem.
Semmi gond,nincs telefon,nem csinál kútgyűrűt a szomszéd,nem csenget a postás,a vízóra leolvasó,nem rajoskodnak a bokszosok a kockával az utcán,én pedig alszom.Eddig.
Arra ébredek hogy valahol ordít a riasztó.Fejet felkapva szidom valamelyik hülye szomszédot mert egy rendes betörő nem lehet ilyen faragatlan hogy ilyenkor felébreszt.Várom hogy végre kinyomják de nem,ez csak szól tovább.
Basszameg akció lenne?Ugrás ki az ágyból kotorászás a két sai után mert még ott ügyelnek az éjjeliszekrény mellett,bár ekkor hallom hogy az asszony rombol végig a folyosón,közben megszólal a telefonom is.
Ó b+ ezek mi vagyunk!
Nézem de nem látom hogy hol van az a nyomorult kettőskereszt de persze a csillagot nyomom,gondoskodva arról hogy menjen a riasztás apámnak is.(fel is hívott egyből hogy mi van)
10:00-kor asszonyom (a drága) nemrég felkelve nekiáll a mosott ruhákat pakolászni és "én csak beraktam a székre a ruhákat mozdulattal" belépett a mozgásérzékelő elé,persze a riasztó meg még éjszakai programon volt(a szobákra egyből üvölt,nem pittyeg)
Visszaalvás esélytelen.Friss vagyok mint a tavaszi szellő.