és széltében/hosszában hány járólap széles?
Csak azért kérdem, mert nekem is kb. ekkora fürdőm van (ha nem kisebb), és ahogy számolgattam, épphogy elférne minden... de csak kerekített kabinnal, máshogy nem
Lövésem sincs. Utoljára a vízvezetékelésnél mértem, hogy tudjam hová kell víz a mosógépnek, kézmosónak, stb. A járólap 30x30-as. Számold meg.
Persze ha fontos, megmérem majd neked..
Annyira nem feszül az, de ez nem végleges. Próbára lett feltéve, hogy minden ok-e. Majd ha bent van alatta a mosógép meglátom hogyan és mivel kössem össze véglegesre, ami még mutat is valahogy.
látom, nem csak én vagyok megáldva hatalmas fürdőszobával Ami nemsokára felújításon esik át. Vagyis újjáépítésen... Kád helyett kabin, stb... Mik a fürdőd méretei?
Kép nekem is van. Féllábon ugrálva tegnap összelegóztuk dobozból a szekrény, meg befejeztem a fűrdőszobát is végre. Ha nem töröm ripityre a lábszáram, már bentlaknánk.
Gondoltam, ha már budi fényképezés... Mostmár adatlapon nemcsak a motor fényképe, de a budi fényképezi is kötelezően ajánlott.
csak neked nem ilyen a karbi sorod hanem müanya fedelü vazzeg csak azért mondom hogy nehogy ilyenszerüt keresél rajta meg a levegő csavarjaid is a másik felül vannak
Csak azért kérdem, mert nekem is kb. ekkora fürdőm van (ha nem kisebb), és ahogy számolgattam, épphogy elférne minden... de csak kerekített kabinnal, máshogy nem
Persze ha fontos, megmérem majd neked..
Gondoltam, ha már budi fényképezés... Mostmár adatlapon nemcsak a motor fényképe, de a budi fényképezi is kötelezően ajánlott.
Mondjuk a gyűrűk is cserések lesznek