Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyes és a kettes hengernél befeszültek az olajlehúzó gyűrűk a távtartó lemezbe és szorult a dugattyú.(úgyhogy nem csak a hengerfej jött le)
és széltében/hosszában hány járólap széles?
Csak azért kérdem, mert nekem is kb. ekkora fürdőm van (ha nem kisebb), és ahogy számolgattam, épphogy elférne minden... de csak kerekített kabinnal, máshogy nem
Volt benne meló qvasok + egy többszörös lábszártörés, mikor a lébcsó levetett a hátáról.
Lövésem sincs. Utoljára a vízvezetékelésnél mértem, hogy tudjam hová kell víz a mosógépnek, kézmosónak, stb. A járólap 30x30-as. Számold meg.
Persze ha fontos, megmérem majd neked..
na mitörtént hogy meg kellett nézzni megint a hengerfejet?
Annyira nem feszül az, de ez nem végleges. Próbára lett feltéve, hogy minden ok-e. Majd ha bent van alatta a mosógép meglátom hogyan és mivel kössem össze véglegesre, ami még mutat is valahogy.
jó éccakát jó neked én még melózók kb 1.5 órát.
persze tomika értettlen
na jól van joccakát alvás idő lassan
Látom jól szórakoztok!
Igaziból tudom, hogy a karburátor mire jó, de azt nem tudom, hogyan néz ki
persze az a karburátor az anagy doboz te tomika ne kerges az örületbe az a légszüröház az alatt van
Irigykedem! Nagyon szépek vagytok
Jól gondolom, hogy arra a nagy fekete műanyag dobozra gondolsz a tankom alatt? pont ma láttam először a tank alatti részét a motoromnak
ez egy jó forum itt van szó motorrol , számitogépről , sérülésekröl, nőkről és mostmár a budikrol is
A boilernél a vízkiállás az komoly nagyon nem feszül a cső 1 icsit.
látom, nem csak én vagyok megáldva hatalmas fürdőszobával Ami nemsokára felújításon esik át. Vagyis újjáépítésen... Kád helyett kabin, stb... Mik a fürdőd méretei?
szép szép csak ne hogy aztán a sok budis kép után már hasznáat közben is legyen valakiről feltéve kép
Kép nekem is van. Féllábon ugrálva tegnap összelegóztuk dobozból a szekrény, meg befejeztem a fűrdőszobát is végre. Ha nem töröm ripityre a lábszáram, már bentlaknánk.
Gondoltam, ha már budi fényképezés... Mostmár adatlapon nemcsak a motor fényképe, de a budi fényképezi is kötelezően ajánlott.
Nekem bőven többet evett
Mondjuk a gyűrűk is cserések lesznek
Bizony ez nem müa fedelü.
Ha Debrecentől qrva messze, az nekem csak jó Ha összeáll a Picim, én is mennék
20585 hsz nél még van 3kép a konyháról meg a budiról :D
csak neked nem ilyen a karbi sorod hanem müanya fedelü vazzeg csak azért mondom hogy nehogy ilyenszerüt keresél rajta meg a levegő csavarjaid is a másik felül vannak