Csá mindenki. Mától van akció az Aldiban (d.u. 5-kor már mindenből csak egy pár darab volt itt, bár ebbe a faluba 2 is van, és csak az egyikben jártam) Namost azéé mentünk, hogy a csajnak nézzünk egy nacit, mert az újságba volt, hogy hihetetlenül olcsón lesz. Bíztam benne, hogy a kép nem ilusztráció. Na ott már kiírták rendesen, hogy esőruha, de az újságban nem így szerepelt. Mocskok. Nembaj, amúgyis volt dolgunk arra.
Viszont az ldi előtt láttam egy mocit.
Először Busa segge volt, de valami nem stimmelt. Mikor közelebb menek látom a csatolt képeken általatok is látható vasat. (mobilos képek)Namondom bakkerrrrrr... itt nem csak motoros szerküt, de Busa ruhát is lehet kapni. Mennyünk, felöltöztetem a frézit Busának, bár már vége van a farsangi szezonnak... Bent persze nemhogy rendes női motoros nadrág, de még Busa ruha se vót. ez van.
Na joccakát vashuszárok. Holnap kemény napnak nézek elébe ha minden jól megy ki tudom cserélni a teló szimeringeket és légtelenítem a féket és kezdőthet az öszerakás.
nemrossz, végülis a motorok kinnvoltak amik érdekesek volltak, mindenfelé ismerősök,de egy belépőm okosba volt, így csak nekem kelett fizetneem. mmajd lesz kép is hlnap.
Volt hogy szilveszterkor elkapott utassal. Akkor kellemesen csalódtam a rend éber őreiben annyi hozzáfűzni valója volt boldog újévet és meg ne lásson még 1x.
Akkor én mit mondjak 17 éve motorozok és nincs jogsim . Most eljött az idő nincs kedvem tovább fosni, utast is csak 2 év után vihetek. Csak akkor megyek az ezredessel közúton ha megvan a jogsim,közbe megcsinálom a frézit és vége a szezonnak mire levizsgázok.
Ebben abszolút igazad van, de így az is megszívja aki olyan mondjuk mint Én, hogy Ak-s jogsival vezetek egy olyan motort ami 0.00000000001-el meghaladja az Ak-val vezethető motorok arányát...
Aki részegen meg sisak néklül motorozik az meg is érdemli.
Saját tapasztalat 13éve pilismaroton a motoros találkozón kiugrottam a sarki közértbe sisak nélkül kb 80-nál fejbenyomott 1 nagy bogár majdnem árokba száltam akkora púp lett a fejemen a hortobágyi csőszkunyhó barbie ház volt hozzáképest. Azóta csak sisakba megyek még 1 sarkot is.
Megint az apriliámmal jövök. Amikor beraktam a supermoto kereket annak a tengelye 14-es volt az eredeti 16-os én csak csapágyat cseréltem 16-os belső és az az új kerék külső csapágy méretével. Menj el 1 csapágyboltba vidd mind a 2 fajta csapágyat és keressetek és akkor a nagyobb gebasz megoldva. Most volt a híradóba szigorított ellenőrzés motorosokra.
Hoztam. Csak a tengely ami a vázba megy az exupnál 20-as a genesisnél meg 16-os. Betétet kell csinálni, és megy bele. Meg hoztam láncot fogaskerekekkel, meg ac-t, meg himbát, meg akksit, meg majdnem hűtőt. De a 2-es út nagyon kafa. A skacok mellettem térdeltek a kanyarokba. Többet ért az a látvány a kiállításnál.
Meg az a sor ami volt. 1.5 órát álltunk sorba, mert bombariadó volt nemrég, és kapukat állítottak. Arról nem is beszélve hogy 9.40 kor értünk Pestre, 13.30 kor jutottunk be a kapun.
Viszont az ldi előtt láttam egy mocit.
Először Busa segge volt, de valami nem stimmelt. Mikor közelebb menek látom a csatolt képeken általatok is látható vasat. (mobilos képek)Namondom bakkerrrrrr... itt nem csak motoros szerküt, de Busa ruhát is lehet kapni. Mennyünk, felöltöztetem a frézit Busának, bár már vége van a farsangi szezonnak... Bent persze nemhogy rendes női motoros nadrág, de még Busa ruha se vót.
Saját tapasztalat 13éve pilismaroton a motoros találkozón kiugrottam a sarki közértbe sisak nélkül kb 80-nál fejbenyomott 1 nagy bogár majdnem árokba száltam akkora púp lett a fejemen a hortobágyi csőszkunyhó barbie ház volt hozzáképest. Azóta csak sisakba megyek még 1 sarkot is.
hogyan szopassanak a rendőrök mégjobban minket..
Igen ellenőriznek. mert tavaly 7 meghaltak. És hány embert vágtak ki kaszniból?