Nem is kell okvetlenül megérteni.
Régebben én is száguldoztam, kanyarodtam, estem, ahhoz meg könnyebb és erősebb gép kellett. Jó ideje már egész másképp tekintek a motorozásra mint 18-20 évesen. Szépen nyugisan elgurulni, itt-ott megállni nézelődni majd kényelmesen továbbcirkálni. (nem igénylek hozzá okvetlenül ezerakárhány köbcentis behemótot, elég lenne nekem 750-800-as VZ/VS/VN/VT is.
Ha hiszed ha nem, én baromira szerettem anno a Romettel-Simsonnal-Rigával horgászni menni pár haverral tőlünk 30-40 km-re. Reggel korán jól esett átgurulni az épp ébredező falvakon és nézelődni, beszívni a rét vagy az erdő melletti reggeli párás levegőt majd odaérni a Dunához és végigmenni a vízparton.
Nyilván ha mindennapi mászkálás a cél akkor én sem egy behemót döggel teszem (dolgozni/ügyintézni ki sem hozom a GTR-t) hanem valami kicsi, könnyű, ütőképes géppel célszerű.
Én pl. szeretem az egy/kéthengeresek dübörgését, sokkal közelebb áll hozzám mint a sor négy hangja.
Mondjuk inkább úgy, hogy én motorral kirándulni szeretek és nem szó szerint motorozni.
Ezt nem tudom megérteni
Számomra a motor az könnyed, fürge, gyors, precíz... ha nagy, nehéz, lassú, tohonya járművet akarnék, vennék egy dízel pick-up-ot
Igazából én előbb vennék egy ilyesmit, de ezzel meg messzebb menni nem lehet de városban tetszene, 1000x inkább, mint egy nagyrobogó
ÁÁÁ még nem nem volt kedv, helyette kapott hátra rusnya ködlámpát meg ledes pótféklámpát jönnek a rossz idők és muszáj látszódni. Volt olyan köd az M3on hajnali 5kor hogy 30al lehetett menni
Régebben én is száguldoztam, kanyarodtam, estem, ahhoz meg könnyebb és erősebb gép kellett. Jó ideje már egész másképp tekintek a motorozásra mint 18-20 évesen. Szépen nyugisan elgurulni, itt-ott megállni nézelődni majd kényelmesen továbbcirkálni.
Ha hiszed ha nem, én baromira szerettem anno a Romettel-Simsonnal-Rigával horgászni menni pár haverral tőlünk 30-40 km-re. Reggel korán jól esett átgurulni az épp ébredező falvakon és nézelődni, beszívni a rét vagy az erdő melletti reggeli párás levegőt majd odaérni a Dunához és végigmenni a vízparton.
Nyilván ha mindennapi mászkálás a cél akkor én sem egy behemót döggel teszem (dolgozni/ügyintézni ki sem hozom a GTR-t) hanem valami kicsi, könnyű, ütőképes géppel célszerű.
Én pl. szeretem az egy/kéthengeresek dübörgését, sokkal közelebb áll hozzám mint a sor négy hangja.
Mondjuk inkább úgy, hogy én motorral kirándulni szeretek és nem szó szerint motorozni.
Számomra a motor az könnyed, fürge, gyors, precíz... ha nagy, nehéz, lassú, tohonya járművet akarnék, vennék egy dízel pick-up-ot
Igazából én előbb vennék egy ilyesmit, de ezzel meg messzebb menni nem lehet
Sztem hülyén néznél ki czopfal, szakállal, rojtos fekete bőrben, szegecsekkel kiverve
Vennem kell egy min. 14 centivel magasabbat.
-Ne állítgasd!
Holnap felhívhatlak?