meg hülye kérdésekre válaszolni... a két leggyakoribb:
)
aztán ha nem akarja akkor megrendelem neked.
(jó a kapcsolatom a forgalmazóval) de valahogy most ez nem mozgat annyira
) azt majd megiszom a 7en
Az FZ-ről igen, azon egy primitívnek tűnő egyszerű gumicső volt, jó állapotban.
)
Azért írtam ezt a posztot hogy lássam hogy ti is tapasztaltatok-e hasonlót.
Kipróbáltam pár társkeresőn néhány kínai lányt de úgy tűnik, hogy a hátrányok jelentősen felülmúlják az előnyöket. Ez volt a tapasztalatom:
Hátrányok:
- a kínai barátnő elvája hogy mindent én fizessek. (ő meg elkölti a pénzét saját magára: iPhones, MacBooks,stb.)
- extrém tapadós. A hét 24 órájában mellettem akar lenni, semmi időm sincs magamra.
- pár hét után már erőlteti a házasságot és a gyerekvállalást
- abszolut nem érdekli a tanulás vagy az olvasás, max.talán a weibos baromság (kínai fészbúk/twitterféle oldal) így értelmesen beszélgetni vele tök lehetetlen.
- van egy csomó hülye hiedelme (ilyesmik mint pl. a legtöbb külföldi rossz) és úgy tűnik hogy azt gondolja hogy a tudomány valami rossz dolog.
- folyamatosan attól tart hogy én megcsalom mikor a srácokkal titokban beszélgetek a weixin. (szintén valami kínai csetelős/üzengetős oldal)
- némi kockázat hogy átmegy pszihopatába miután szakítottunk. Úgy gondolja hogy a bosszú elfogadható.
Előnyök:
- szexigény. (ő lesz a "külföldiek sokkal nyitottabbak mindenre így kiélhetem a vágyaimat" személy vagy olyan lesz az ágyban mint egy holttest)
- Segít megtanulni kínaiul.
Az én problémám a szexigény előny, gyorsan belefáradtam.
Ezt kb. 3 hét alatt kiéltem, aztán ő már csak teherré vált: egy drága, beképzelt hercegnő.
Olcsóbb lenne fogadni egy kínai tanárt és fizetni a kézimunkáért.
A nyugati nők sokkal jobbnak tűnnek.
Tapasztaltál valami hasonlót ezzel kapcsolatban?