Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezt választanám.
az anyósom vérnyomásmérőjéből fogok csinálni. Abban vannak ilyen csövek
EZ?!
Azt a galériába kell megnézni asszem ott láttam régebben
nem valaki 900 ft-ból tákolta. De működött neki
Nem lehet hogy a kompresszió mérőre gondolsz?
Itt olvastam vhol hogy csinált valaki házilag?
Szassz Én állítottam kölcsön házikészülékkel
Helo PUPU. A karbi szinkront te állítod házi készülékkel otthon vagy szervíz?
Igen,valószínű az alapjárati benzin kevés,akkor marad fordulaton.Én is dugulásra tippelek,pucold ki a karbikat alaposan,és ellenőrizd az alapjárati keverék csavart.Bentről kifelé 2-2.5 fordulatnál jónak kéne lennie.
Volt ilyen hogy gáz fent maradt 2-3e-nél teljes karbipucolás és szinkron megoldotta nekem a dolgot.
Hali! Na! Sikerült elinditani a motort!Benzint nyomot az ac. karbinál folyott is a benya ha kicsavartam az emlitett kis csavarokat.szikra volt de azért megpucoltam a gyertyákat.közbe töltöttem akksit mert az elején nem indult bikázással. Összeraktam akarom inditani nem indul, mert nem megy az ac.szét szedem lekötöm akksiról simán megy.vissza rakom megy pumpál ahogy kell csak a motor nem indul.végső probálkozás képpen ráhuztam a gázt és öntöttem egy kis benzint felül a karbiba és lás csodát elindult a drágaság! :) MIndenki legnagyobb örömére. vajon mi lehetett a baj? Szerintem az ac halálán lehet ha néha elindul néha nem de ez csak az én véleményem! Viszont a gázt nem mindig ejti vissza ha ráhuzom hanem megáll 2-3 ezres fordulaton egy darabig ott marad majd vissza megy alapra vagy a következő gázadásra megy vissza! Erre vkinek tipp vagy találkozott már vki ilyennel? Jah és köszi az eddigi helpet mindenkinek! :D :D
Szia! Ilyen van most. Két éve becsülettel szolgál.
Mindenkinek kellemes ,szép hétvégét

Fegya ment a válasz
F.feri neked is .
reggelt!
reggelt
YZF 1000, mi a vélemény nektek róla?
szép estét!
Sokba kerülő darab