Dehogy ez még kell. Van rajta soros meg párhuzamos port, és pont most kell lézerblokkolókat programoznom, arra pont elég.
A mai gépemen már nincs ilyen port, és ilyen beágyazott CPU-k programozásához túl gyors lenne - sokan korai P4-ekkel is szívnak, PIII erre ideális.
Aztán elteszem, és 5 év múlva ránézek megint
Lomtalanítok.
Találtam egy Dell PC-t, kíváncsiságból beindítottam. P III 700MHz, 25 RAM 10G hdd AVG víruskereső utolsó frissítése 2008/9 hó.
Kapásból indult, olyan a hangja, mint egy felszállni készülő fűrészgép de emléxem, ezt már én is használtan vettem annó... jól bírja, xp van rajta, megy gond nélkül.
Hát most pénteken éppen megyek, de csak 1 napra, mert lesz egy nagy borászos rendezvény és menni kell terméket megsemmisíteni
Több napra csak márc. végefelé.
Műszaki vizsgán szólnak a sport dobért amibe bent a tompító és az "E" betű?
Ezen irja hogy termokupla szenzor de vajon hány fokot bir ki?
Valaki tud valami értelmes robogóbontót,ilyet keresnék
ilyesmit kell venni, itthon drága. ehhez csak egy érzékelő kell, és megvagy 6-8-ezerből.
A mai gépemen már nincs ilyen port, és ilyen beágyazott CPU-k programozásához túl gyors lenne - sokan korai P4-ekkel is szívnak, PIII erre ideális.
Aztán elteszem, és 5 év múlva ránézek megint
Találtam egy Dell PC-t, kíváncsiságból beindítottam. P III 700MHz, 25 RAM 10G hdd
Kapásból indult, olyan a hangja, mint egy felszállni készülő fűrészgép
1) ezek igen drága portékák
2) ...meg az asszonnyal leszek ott
Több napra csak márc. végefelé.
Nálatok mi helyzet?