Sisakot 2 öt vettem aztis kb 500 euroba van egy speed ruci set meg egy streetfighterkedos ;) kell kép? De miért érdekel? Megdolgoztam érte becsületesen ezvan mondtam nincs gyerekem hitelem stb a motorert élek halok ezvan. Küldjek egy szprájtot? Az még kitellik.;)
Mert karbis és ez az első alomgepem 2 volt fent adatlapom csak vmeik jó haver feltörte és ezután csináltam újat. Kérem szépen h ne te szabd meg h mit vegyek és mit nem am jövő héten veszek csizmat nacit sacc kb 500 600 euroert ;) egy heti melom ;)
Látod, be tucc te szépen mutatkozni, csak egy kicsit ösztökélni kell mert az adatlapod nem ér xart se és ne gyere az enyémmel, mert engem viszont itt mindenki ismer személyesen
Gratulálok a jó munkádhoz, de akkor is sántít, mért akarsz egy öreg lomot venni, ha fussa?
Köszi, jó vagyok nyelvtanból, ja, és xar állásod van mert aki 22 évesen nem az egyetemre jár, annak nem sok fogalma van a jó állásról
Az, hogy mosogacc Ausztriában, az nem nagy karrier
Tipikus magyar vagy aki mással törődik ha van fiad aggódj érte ne pedig értem. Mindenki a saját portája körül sepregessen ez a helyes. Mint már írtam 750 essel szaguldoztam egy csomót rendőr előtt A2 jogsival miért is? 1. Mert ismer 2. Tudja h betartom a kreszt és normálisan megyek, csak akk és ott orjongtem motorral ahol zéró forgalom volt csak magamat veszélyeztetve. Naszoval ha megdoglok motorral ugy h senkit nemveszelyeztettem akk téged miafaszt érdekel? Már bocs, de ssztem aki sportmotort vesz nem azért veszi h a boltba járjon le vele mindannyian szeretjük a sebesség nyújtotta adrenalinbombat . V te csak 50- 90 el mész ja akkor bocs tevagy a kivétel. Ez is csak egy vélemény.
Írígykedek? rád? te nem ismersz engem...
Taplónak nem sokan tartanak, bár a modorom valóban soxor nyers, de mit csináljak, felbosszantanak a hülyeségek és ezt soha nem titkolom
XD mint a nicknevemet is láthatod miért adtam meg látom irigykedsz de nemerdekel a véleményed detto :) attól hogy van pénzem jó állásom nincs gyerekem és hitelem és szinte elég sokat félretok rakni motorra ez basztatja a szadat ezvan . Am nem okoz gondot a fojtas kiszedes csak időm nincs rá nemtom h olvastad e de az etz szerelest és 4 t nagymotort ne hasonlítsuk kérem szépen. Ezvan a többiek örülnek mert lehet egy fiatallal bővül a csopi bár ha ilyen irigy taplo falusi mint te . Inkább motoroznek tovább egyedul ezvan.
Te kértél tanácsot, hogy mit csinálj vele... én azt javasoltam, ne baxtasd...
Látom, telve vagy a 22 éves generáció minden önbizalmával és bölcsességével Írod, hogy szerelsz, ám egy ilyen fojtás önálló eltávolítása gondot okoz... hogy akarsz szelephézagot - vezérlést állítani? És mikor azt mondják, hogy ezeket bizony szerelni kell, akkor meg azzal jössz, hogy te nem veszel rosszat...
Tudod, régebben felbosszantott a fiatalok hülyesége, mostanában viszont inkább már sajnálom őket... de legyen, a tanulópénzt mindenki fizesse be, mit járatom én itt a szám... csak nehogy túl nagy árat fizess a 200-as utazó tempódért (amit mint tudjuk, már anyád hasában jogsi nélkül is elértél)
Ez is egy vélemény volt
ui: nem ítélem el a fiatalokat, csak ismerem. Lehet, meglep, de én is voltam most meg ilyen korú fiam van - az is gyerek még.
Most nyomathatnék be képet ahogy én is épp bort iszom (pedig ügyeletes vagyok de ilyenkor már csak nem b&ssza meg a...) de nem teszem mert esetleg megint megállapítást nyerne hogy ez is olcsó hamisítvány amit vettem.
Elsőre pont ezt gondoltam én is.
Aztán kiderült hogy Zénó haverom már ötödik éve (40 valahány ezer km-en át) ezzel jár az 1000 exuppal (asszem 93-as gyári állapotú piros-fehér, gyönyörű ) és szépen megy-vált vele a gép és nem fogy belőle több mint előtte a Castrolból.
Eleinte a Németeknél vette (ott dolgozik és nyáron néha motorral ment ki, ott ajánlotta neki a szervizes csávó mikor egyszer bevitte olajcserére) de látta hogy már itthon is van így azóta innen veszi.
veled mi? ritkán jársz erre
Gratulálok a jó munkádhoz, de akkor is sántít, mért akarsz egy öreg lomot venni, ha fussa?
Az, hogy mosogacc Ausztriában, az nem nagy karrier
Taplónak nem sokan tartanak, bár a modorom valóban soxor nyers, de mit csináljak, felbosszantanak a hülyeségek
Látom, telve vagy a 22 éves generáció minden önbizalmával és bölcsességével
Tudod, régebben felbosszantott a fiatalok hülyesége, mostanában viszont inkább már sajnálom őket... de legyen, a tanulópénzt mindenki fizesse be, mit járatom én itt a szám... csak nehogy túl nagy árat fizess a 200-as utazó tempódért (amit mint tudjuk, már anyád hasában jogsi nélkül is elértél)
Ez is egy vélemény volt
ui: nem ítélem el a fiatalokat, csak ismerem. Lehet, meglep, de én is voltam
Aztán kiderült hogy Zénó haverom már ötödik éve (40 valahány ezer km-en át) ezzel jár az 1000 exuppal (asszem 93-as gyári állapotú piros-fehér, gyönyörű
Eleinte a Németeknél vette (ott dolgozik és nyáron néha motorral ment ki, ott ajánlotta neki a szervizes csávó mikor egyszer bevitte olajcserére) de látta hogy már itthon is van így azóta innen veszi.