Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó, mert bírja a 270-et.
Sziasztok eladóak Yamaha FZR 400 és 600-as karbisorok vagy cserélhetőek valami szép fejidomra. 06306636816.Mid a két karbisor hibátla.
Mentem délutánra.
A tiédre minek másik gumi? Elöregedett és repedezik?
Valamiért a Steelhorse oldalán a Bridgestone chopper gumit 25.500-ért nem engedi linkelni.
Azért sem akarok nagyon eltérni a gyári előírástól mert feltehetnék egy ilyet is de lehet hogy a spórolással megint sikerülne elqrni az irányíthatóságot.
f&szé nem jelenik meg amit linkelek?
A H nem zavarna mert ugyan 216 a vége gyárilag de én tavaly is csak egyszer értem el vele a 200-at. (ahol is erős kígyózás miatt nem folytattam tovább)
A H a chopper/cruiser gumikra vonatkozik (olyanban van csak) aminek oldalfala erősített és kevésbé rugalmas (Max. 1-2 fokban dönthető járművekre való ) ezért lőtték vissza a rendelést tavaly, mert hogy utánanéztek és nem vállalnák a felelősséget ha esetleg ez miatt baleset történik. (a Kawasaki V jelzésű sporttúra radiált írt elő gyárilag)
A diagonált meg simán vállalnám, ha a srác ideadná 40-ért a két BT45-öst (ma délután felhívom) de ha már ugyanannyiért adják a fent említett Avont akkor már miért ne azt vegyem.
Azt már nem is említem hogy eredetileg 110/80-18-as első gumival szerelték gyárilag 94-ig, aztán áttértek a 120/70-18-ra de a felni maradt ugyanaz.
Sokan panaszkodtak (külföldi fórumokon, mivel itthon ilyen nincs) hogy a 120-as gumival sokkal imbolygósabb egyenesben és a kanyarokba meg úgy kell beerőszakolni, a 110-essel meg azt csinálja amit kell.
(ez valahonnan qrvára ismerős nekem is 120-as volt/van elöl és tavaly a 98-as gyártású Metzelert lecserélve a 4 éves Z6 Roadtecre semmi sem változott, olyan maradt mintha egy Kamazzal akarnék dönteni)
Szóval kiderült hogy a 120-as gumi csak abban az esetben jó rá, ha a kimondottan 3,5"-os felnihez gyártott Dunlop mittudoménmilyen van felrakva (amit már vagy ezer éve nem gyártanak) mivel az alap 120-ast nagyon összehúzza a felni.
Miután így kiokosodtam, persze most csak 110-est veszek.
És mért nem jó neked a diagonál? Meg a "H"-val se kötnél nagy kompromisszumot mikor mentél vele 210 felett utoljára? (sztem azzal a bazi nagy hótoló plekóval meg a dobozokkal nem is megy 210 felett - nem is kell neki)
Az elsővel nincs is különösebb gond, de a hátsó valami eszméletlen hülye méret így 98%-ban csak chopper/cruiser gumi van rá H sebességjelzéssel (210-ig, ami épp elég lenne de V van előírva) de az mindenféle.
Utána jönnek a túragumik diagonálban (Bridgestone BT45, Metzeler Lasertec V seb.jelzéssel)
Aztán marad az egyetlen ami minden kitételnek megfelel és párban is van. (gyárilag V sebességjelzés és radiál felépítés)
Tavalyi túra előtt ezen dőlt meg a megrendelt gumi mert egy hét után szóltak hogy "hát az mégsem jó rá mert cruiserre való, másmilyet meg jelenleg nem tudunk ajánlani".
Ezt arra értem hogy pl. sinkót vehetnék 29.174-ért, bridsztónt meg 33.493-ért így mivel az előítélet nagy úr, inkább fizetek egy kicsivel többet. (viszont ha a sinkó mondjuk 20e alatt lenne akkor picsába az előítélettel, nem lehet az rossz )
Átlagban neked is 17
Igen ,nézem a lnket
Igazából egy "jó" gumi nem rossz befektetés mert nincs nagy árkülönbség a kevésbé jóhoz képest (qrvadrága mindegyik) viszont az első azért elmegy elég sokáig. (bár használatfüggő persze)
Jó ár.
Köszi azért ,amit linkeltem nézd meg
Nincs.Egy ismerősöm jár hetente Nèmetbe ö hozta.
Még ezt találtam.link
Helo .van linked? 25k körül gondoltam én is.