Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mail ment.
Szép estét mindenkinek

Szeretném megkérni, aki annó kölcsönkért egy karburátort .
Nem szeretnék utána nézni ki volt az .Köszi
Kellene !
95`C-nál kéne nyitva lennie 8mm-t.
Az idegesít hogy csak zubogó vízben nyitott ki résnyire és a másikat nem találom
nagyrobi nem. egy 50-es szeretnék. munkába szaladgálni. Kinga biciklizni akar a nyáron, és ugyan a toyota 7 liter alatti városi fogyasztása nagyon jó, de 1 embernek luxus.
Ha már leszedted a levegőszűrőt akkor már csak a gázbowden a szivató az üzemanyagcső és a négy lefogató bilincset kell leszedned
elvileg 85 nél nyit ki az enyémre az van írva
van az áteresz lik a szélén azt felfúrtam 6osra.
Most hétfőn eldől minden hogy ez ,vagy ez lesz
Valami ideillő téma is legyen,a termosztátnak mennyire kell nyitnia ,mert megnéztem az enyémbe lévőt,hát már zubogó vízbe nyitott ki csak résnyire,sajna nem tudtam leolvasni a hőfokot a termóról
Ezek téged is leintettek volna. Fiatalok, csinosak és pénzt akarnak keresni.
Neked nem kő egy motor ami papiros? Ócsóó...

Hozzám nem jönnek ,pedig jól szituált embör vagyok
Lehet csak az a baj hogy szép nézésem van ,sokszor megkérdezik hogy haragszol?
Sajnos várható volt. Nagyrobi esetleg? Ott nem kell váltani.
A Jóisten kiszúrta hogy álcázott haszonlesés áll a háttérben, azért nem nyertél.
Bent a Tesco polcain is 2e-től kezdődnek a már megvehető "parfümök"
Ezek minden tekintetben jobbnak tűnnek annál. 3-3e még belefért értük.
Én nem vagyok idősebb, így nem lehettem.
Gyereklányokkal sosem foglalkoztam. Már sokszor írtam hogy 26-49......
kivittem a motort. tankoltam, meg egy picit így megjárattam. A motor tökéletesen rendbe van. Szépen megy, könnyedén indul. Velem viszont baj van. Így nem lehet motorozni, hogy nem bírom elég erővel húzni a kuplung kart, vagy épp nehezemre esik akkorát mozdítani a bokámon, hogy a váltás meglegyen. A fékezésről nem is beszélve. 30 percet voltam oda, és talán ha 5 perc volt amit élveztem. A többi szenvedés volt.
Be kell lássam, fel kell adjam a motorozást.
ugyanitt: eladó FZR 1000 genesis
Csak magadat okolhatod! nem a megfelelő számokat jelölted be...
Szevasztok!
Senkinek ne higgyétek el,hogy jó tett helyebe jót várj. Ma találtam az egyik TECSÓban az előtérben lévő asztalnál egy asus nexus tabot billentyűzettel. Én mint becsületes megtaláló leadtam a vevőszolgálaton, hátha valakinek hiányzik és visszamegy érte.Előtte 5 perccel vettem lottót. Később az jutott eszembe, hogy "jó tett helyébe jót várj". Na gondoltam most lesz telitalálatom . ÉSSS 0! Még a közelében se voltam a számoknak. Nem veszek többet lottót