Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó éjt skacok
vadi új hátsó fék betét kb van benn 500km miért nyikorog eddig sosem csinált ilyet
Még lesz mérve,a tűk középen vannak gyári fúvókákkal,frissen szinkronozva,még a fogaskerekeket nem néztem meg
Kész a hexagon. (tegnap mentem vele ~20km-t)
Természetesen ha eddig már majdnem mindent szétszedtem akkor az első rövid kör után naná hogy állhattam vissza a boxba kormánycsapágyat cserélni. (be voltak rohadva de hát mit is várhattam volna )
Szóval indul szépen, blokk-váltó tökéletesen dolgozik, elektromos rendszere is teljesen kész. A hátsó fék ugyan csikorog de fog mint a barom. (első jó)
Óra szerint 135-ről akart meggyőzni de mint minden Olasz, szerintem ez is hazudik. (nagyon optimistának tűnik a km óra, majd megnézem gpssel)
A jövőjével kapcsolatban még nem döntöttem.
Tőlem indult a dolog.[O22
Mivel ezt már láttam szétszedve így arra gondoltam hogy kap egy ultrahangos mosást, kicserélem benne a tömítéseket, megnézem a benzinszintet, túlfolyást, összerakom, neked már csak az új membránokat kell beletenned.
Időpontot nem ígérek de igyekszem minél előbb kész lenni vele.
Én a gáziparban dolgozom már 15 éve és ott azt mondják hogy egy mérés nem mérés.
Nekem 3750 rémilk 100 környékén
Sokaltam én is azért kérdeztem. Enyim is 6 körül eszik vegyesben. ( városban ahogy engedi a forgalom kivül 150)
Igen még mindig hajózom! De köszi....
akkor sem kéne 9et enni el lehet karburálva valami nagyobb fúvóka vagy a t ű hamarabb ad cuccot akkor evett nekem 9-12őt monduk akkor 200körül mentem 60km-t
100-nál 4000-et forgott
sanyikásan 4000 fölé nincs pörgetve
mennyit pörgött 100nál? 4000 4500?
fogyasztás érték 17/38 14,5l /280km város ország út otopálya
5,1l/100km
110-120 utazó
mai jótanács...
Ha házi téglaszeletelőt barkácsoltok...
gondoljatok a forgásirányra is.
sziasztok! szerintetek mi lehet a hiba oka? szépen járt,menten 60killométert leálitottam most pöcre indul viszont nem pörög 1500 fölé! benzin van benne!
Mizu?
Soknak tűnik. Mennyire húztad?
Ma nem,de holnap megyek ès megkèrdem.
Köszi, megtaláltam, gyors csatlakoztam is
Csináltam fogyasztás mérést,nem voltam boldog 71km 6,6l ,ez 9,3-as fogyasztás