tutkó,de má nem jön semmi faszául eltömítettem
de én is hasonlóképp gondolkoztam mint amit feljebb olvastam,
és ha már nagyobb mennyiségű víz jut az olajba szerintem be sem indul,valamint menet közben is beköpheti a gyertyát,amit ugye csak észre vesz az ember/csak ciki ha ez vagy 100 kmel távolabb történik az otthontól ,de én is kicsi esélyt látok arra h mindkét irányba engedjen,valamint túl nagy gáz nem lehet ha az fbs megfogja/nyugtatom magam/ vagy tévedek?
most kerültem gép közelébe dél óta csak 1 órácskára szálltam le a paripáról
Ultras,vagy a rugó alsó rögzítő csapágy nyekereg,(nekem az csinálta)vagy a villa nyakcsapágyai.Ezeket nemigen lehet kenni,és előbb-utóbb elvetemülnek.A rugótartó háromszög idomot még le lehet szedni viszonylag könnyen,de a villarögzítő csapágyak már macerás!Ahhoz le kell venni mindenestől a hátsó villát.Ja és persze japán csapágyak,nem uniós méret,pótlása nehézkes.
nekem még kelleni fog 1-2 hét mire üzembiztosan tudok motorozni, mert a lábam még nem az igazi
Tükörnél darabszámot 1 db-ot kell megadni igaz? Párban árulják gondolom...
Mikor vadászni voltam a kormoránoknak is odapörköltem
de én is hasonlóképp gondolkoztam mint amit feljebb olvastam,
és ha már nagyobb mennyiségű víz jut az olajba szerintem be sem indul,valamint menet közben is beköpheti a gyertyát,amit ugye csak észre vesz az ember/csak ciki ha ez vagy 100 kmel távolabb történik az otthontól
most kerültem gép közelébe dél óta csak 1 órácskára szálltam le a paripáról
Ma unatkoztam 1 kicsit és alkottam elég gyenge de nekem tetszik.