Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat. De a kettő nem zárja ki egymást. Nekem több is van, mégis motorozok.
Sehogy holnap disznóvágás, szombat meló, vasárnap család. Marad hétfő úgyse locsolok.
Jé, sárga lett.
Csak feldobáltam az idomokat, hogy milyen lesz.
na akkor majd egyeztetünk.
nekem még kelleni fog 1-2 hét mire üzembiztosan tudok motorozni, mert a lábam még nem az igazi
Ma szinte egész nap a városotokban gurultam tegnap meg ott gurguláztam
He-he.
Rendelj inkább cipőt arra tuti h jó az 1
nem hülyek érdés, nálunk a nyugdíjpénztári átlépő papíroknál a rendelésnél 1db-ot jelölsz, akkor 15db nyomtatvány jön, ami 5db embernek elég. Na?
Lófaszt ! Van kedved majd gurulni egyszer egyet? Ma óta ismét forgalomban a vas
Nagyon bugyuta kérdés lesz, de...
Tükörnél darabszámot 1 db-ot kell megadni igaz? Párban árulják gondolom...
De ha mégis megragadnék elővásárlási jogod van a szomszéd városból:)
Ez amolyan" dögkeselyűs" beszólás volt
Mikor vadászni voltam a kormoránoknak is odapörköltem
fbs mindent megfog. Valaki csak azt használ hengerfej tömítésnek. Jól emlékszem, hogy a sárgán is úgy volt sokáig?
Nemtom pontosan micsináltak vele, de nekem is nyöszörgött. A hátsó himbarendszert vagy mit szettek szét, kenték meg. Azóta zsír !
Gratulálok!
tutkó,de má nem jön semmi faszául eltömítettem
de én is hasonlóképp gondolkoztam mint amit feljebb olvastam,
és ha már nagyobb mennyiségű víz jut az olajba szerintem be sem indul,valamint menet közben is beköpheti a gyertyát,amit ugye csak észre vesz az ember/csak ciki ha ez vagy 100 kmel távolabb történik az otthontól ,de én is kicsi esélyt látok arra h mindkét irányba engedjen,valamint túl nagy gáz nem lehet ha az fbs megfogja/nyugtatom magam/ vagy tévedek?
most kerültem gép közelébe dél óta csak 1 órácskára szálltam le a paripáról
Nekem is egy évig nyekergett,csak a végén már a gázos volt városban,mert már elnyomta a motorzajt is!
gratula! a kettő azért nem zárja ki egymást...
nyöszörög nekem, is típus hiba. aztán elhallgat.
De ez is csak ma jött elő amíg be nem fújtam nem volt hangja.
Akkor nyekereg a szezon végéig akkor lesz renoválás.
Ultras,vagy a rugó alsó rögzítő csapágy nyekereg,(nekem az csinálta)vagy a villa nyakcsapágyai.Ezeket nemigen lehet kenni,és előbb-utóbb elvetemülnek.A rugótartó háromszög idomot még le lehet szedni viszonylag könnyen,de a villarögzítő csapágyak már macerás!Ahhoz le kell venni mindenestől a hátsó villát.Ja és persze japán csapágyak,nem uniós méret,pótlása nehézkes.
Ja hogy mit kell figyelni a sárga-fekete matricát és a többi nem odaillő matricát.
Aggódjon az ő anyja. Fiú lesz és motoros.

Ma unatkoztam 1 kicsit és alkottam elég gyenge de nekem tetszik.