Az új tűk miatt viszont ellenőrizni kell majd a benzinszintet.
Én meg szoktam jelölni az úszóházon filctollal hogy hol volt az eddigi és ahhoz lövöm. (persze ha előtte minden oké volt)
Én is arra gondoltam. Viszont a szűrő nem koszos rajta valószínű nem attól folyhatott hanem a tű kopott el szerintem. Holnapra ígérte a nagyvas hogy szerez bár a méretekben nem volt egyetértés remélem jó lesz Már nagyon hiányzik a motorozás...
Mert az élet megállhat de az FZR soha!
És a 10 év alatt hány km-t ment amikor esetleg nem kapott rendes kenést? (egyébként nem biztos hogy csak a hengert cserélték ki, lehet hogy kapott erősített hajtókart is)
Még esetleg valamelyik membránlap szokott egy idő után eltörni ha elfárad (ezért szoktak a fémlemez helyett karbonlapot használni) de az nem kalapálja szét ennyire. (viszont mint említettem a gyári hajtókar általában nem él sokáig a 70-es hengerrel és széthullik az alsó tűgörgős csapágy)
http://www.boon.hu/halalos-gaz...
Sajnos az előző barátnőm anyukája és unokája.
Mai napig tartottuk a kapcsolatot.A kismamát(exem hugát) és a párját még anno mi hoztuk össze az akkori barátnőmmel.
Egyszerűen borszasztó
Én meg szoktam jelölni az úszóházon filctollal hogy hol volt az eddigi és ahhoz lövöm. (persze ha előtte minden oké volt)
Mert az élet megállhat de az FZR soha!
Sajnos az előző barátnőm anyukája és unokája.
Mai napig tartottuk a kapcsolatot.A kismamát(exem hugát) és a párját még anno mi hoztuk össze az akkori barátnőmmel.
Egyszerűen borszasztó