Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen van egy jel az úszóházon. Nem addig kell lenni a benzinszintnek?
Az új tűk miatt viszont ellenőrizni kell majd a benzinszintet.
Én meg szoktam jelölni az úszóházon filctollal hogy hol volt az eddigi és ahhoz lövöm. (persze ha előtte minden oké volt)
Főleg ha van nálad tartalék AC.
Akkor meg mit kérdezgecc itt? Nincs annak semmi baja, gyárilag ilyen az égéstér.
Én is arra gondoltam. Viszont a szűrő nem koszos rajta valószínű nem attól folyhatott hanem a tű kopott el szerintem. Holnapra ígérte a nagyvas hogy szerez bár a méretekben nem volt egyetértés remélem jó lesz Már nagyon hiányzik a motorozás...
Mert az élet megállhat de az FZR soha!
Ez em olyan gyerek ennél ha rozsdásodik 1 csavar azt is cseréli
Látszik hogy nem mostanában volt kivéve. Ha rakod vissza akkor kend meg egy kis szilikonzsírral és legközelebb könnyen kijön.
És a 10 év alatt hány km-t ment amikor esetleg nem kapott rendes kenést? (egyébként nem biztos hogy csak a hengert cserélték ki, lehet hogy kapott erősített hajtókart is)
Ne keltsd itt az izét Gyulám, nem történt semmi olyan ami egy közepes focimeccsen ne esne meg.
Nézzétek a híradót M1-en!Délután be akartak törni a migránsok Röszkénél.
Detto.
10 évet ment
Még esetleg valamelyik membránlap szokott egy idő után eltörni ha elfárad (ezért szoktak a fémlemez helyett karbonlapot használni) de az nem kalapálja szét ennyire. (viszont mint említettem a gyári hajtókar általában nem él sokáig a 70-es hengerrel és széthullik az alsó tűgörgős csapágy)
Tűgörgőt a hajtókarcsapágyból.
ez lemaradt
Piaggo NRG malossi 70cc na vajon mi lehetett a hiba? Még én sem tudom. Gyűrűk épek valamit lentről felszívott dugó nem lötyög
fegya részvétünk! nem könnyű az ilyen!
Részvét
Részvétem.
http://www.boon.hu/halalos-gaz...
Sajnos az előző barátnőm anyukája és unokája.
Mai napig tartottuk a kapcsolatot.A kismamát(exem hugát) és a párját még anno mi hoztuk össze az akkori barátnőmmel.
Egyszerűen borszasztó