Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Bélus újra ÉL!
Nem voltam. Beszart a szivattyúm azt szereltem. Aztán elvittem a szerelőhöz Meg jöttek csatornázni nem tudtam menni sajna..
voltál a veterán börzén?
szebb napot mindenkinek!
Itt is esik, de lexarom, mert nem megyek ki
Akkor az a baj!
Gyertyákban mennyi van?
Sanyám épp vezeti a buszt de olyan 6-7 körül már otthon szokott lenni.
Ha sürgős akkor csörgesd meg és ha nem is veszi fel de visszahív ha épp a végállomásra ért.
Sziasztok!
Sanyi! Mikor lehet téged zargatni telefonon?
Szelepek
Ha a szepek jól zárnak és nem ugrott át a vezérműlánc,akkor csak a gyújtás lesz.Eltéveszti a sorrendet,szívás alatt akar gyújtani,ekkor durroghat a karbiba.
Azóta be sem indul?
sőt semihhezsenemnyúltam
Hát de ahhoz hozzá se lett nyúlva
Az gondolom tiszta hogy a szelephézag egyik napról a másikra csak akkor változik ha állítanak rajta.
Állítólag az Ősmagyarok is hátrafelé nyilaztak
Az mitől lehet olyan mintha visszalőne a karbiba. 92nél volt szelepállítás most 114 van
Itt nem, de esett is. (időjárás jelentésünket olvashatták)
Esik az eső.
Azt nem írtam ugyan de megjegyezném hogy ezen a gépen nem javítottam semmit csak néha szakértettem/segédkeztem ha kellett. Haverom eleinte márkaszerviz fanatikus volt de aztán amikor egyszer a motor mellett maradt szervizelés közben akkor felismerte hogy:
a: jobb lesz ha letölti a service maualt és vesz egy-két nyomatékkulcsot
b: ezek meg itt elmennek a j.k. anyjukba
Azt ő is mondta hogy venne valamivel nagyobbat vagy nyomatékosabbat mert a hegyekben két személlyel felcuccolva azért érezni hogy a nagyobbak könnyedén lépnek el visszaváltogatás nélkül de ezért sem adnának többet 5-600e-nél így annyiért meg nem hajlandó eladni, tehát marad.
Egyébként teljesen elégedett vele.