szia! nekem egy fzr500-am van,600-as hengerrel! most ilyen gumit használok www.motorgumishop.hu/motorgumi...
és őszintén szólva sokkal jobban tetszik mint az előző pirreli! Hamar melegszik,jól tapad nem kóvájog az úton! most tartok vele 4000-nél és alig látszik rajta kopás,pedig csak utassal járok és nem 90-100al!
Megnyugtattál. Jó hogy rá vagyok állva a körlámpás, FZR-re csak gumit nem találok hozzá, ami valljuk be elég fontos egy motor biztonságos üzemeltetéséhez.
Mikor vettem az FZR-t akkor volt hozzá még egy svájci alkatrésznek, később megvettem azt is. Ahhoz volt már befaragva valami Yamaháé, talán az újabb FZR 600-é. Át lehet alakítani de mindenképpen hézagolni kell, plusz a féknyeregtartón is alakítani kell. Az ezresbe pl. be lehet tenni lengővillástól az exupét de ott is kell trükközni a csapágyazással és a láncból is ki kell venni mert így hosszú.
600-ba Yamaha TDM-ét láttam de ezt pupu jobban tudja.
Nem is igen fogsz.
Ezt a méretet már max. diagonál túragumiban lehet találni. (normál használatra jó ha nem nagyon sportol vele a biker)
Én ugyanezt éltem meg a GTR-rel a hülye gumi/felnimérete miatt, két évnyi sz&rakodás után találtam rá megfelelőt. (ami nem diagonál és modern keverékű)
Egyrészt az FZR sosem volt 100 Le-s (a "régi" 91, a végén a 4JH 98 Le volt) másrészt igen, akkor még nem szálltak be a látványos de haszontalan széles gumi kicsi kerék cirkuszba (még a legutolsó FZR 1000 is 170/60-17-es hátsó gumival volt szerelve gyárilag) és ettől valóban sokkal kezelhetőbb-könnyedebb volt a gépek irányítása.
Mellesleg én az ezresen a 4,5"-os 160/60-18-as gyári gumit-felnit lecseréltem 5,5"-os 180/55-17-re és mások szerint ugyan jobban(?) nézett ki de a kezelhetősége sokkal rosszabb lett. (mellesleg ha valakit érdekel akkor még mindig itt kerülgetem a 18-as FZR hátsó felnit kompletten, ugyanitt svájci "kockalámpa" eladó )
Még valami. Neten kutakodva láttam hogy a FZR600 (amit 89 től gyártottak) gumi mérete első: 110/70VR17 hátsó: 140/60VR18
Ez létezik hogy ilyen virsliken megy egy 100 LE motor? :) Mondjuk a hátsó szerintem beszerezhetetlen.
www.motorgumishop.hu/motorgumi...
és őszintén szólva sokkal jobban tetszik mint az előző pirreli! Hamar melegszik,jól tapad nem kóvájog az úton! most tartok vele 4000-nél és alig látszik rajta kopás,pedig csak utassal járok és nem 90-100al!
http://shop.gasmonkeygarage.co...
600-ba Yamaha TDM-ét láttam de ezt pupu jobban tudja.
Ezt a méretet már max. diagonál túragumiban lehet találni. (normál használatra jó ha nem nagyon sportol vele a biker)
Én ugyanezt éltem meg a GTR-rel a hülye gumi/felnimérete miatt, két évnyi sz&rakodás után találtam rá megfelelőt. (ami nem diagonál és modern keverékű)
Mellesleg én az ezresen a 4,5"-os 160/60-18-as gyári gumit-felnit lecseréltem 5,5"-os 180/55-17-re és mások szerint ugyan jobban(?) nézett ki de a kezelhetősége sokkal rosszabb lett. (mellesleg ha valakit érdekel akkor még mindig itt kerülgetem a 18-as FZR hátsó felnit kompletten, ugyanitt svájci "kockalámpa" eladó
Még valami. Neten kutakodva láttam hogy a FZR600 (amit 89 től gyártottak) gumi mérete első: 110/70VR17 hátsó: 140/60VR18
Ez létezik hogy ilyen virsliken megy egy 100 LE motor? :) Mondjuk a hátsó szerintem beszerezhetetlen.