Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hm. Köszi. Rákeresve ez már elég általános gumiméret. 70-es oldalmagasság nem vészes ugrás a 60-ashoz képest.
szia! nekem egy fzr500-am van,600-as hengerrel! most ilyen gumit használok
www.motorgumishop.hu/motorgumi...
és őszintén szólva sokkal jobban tetszik mint az előző pirreli! Hamar melegszik,jól tapad nem kóvájog az úton! most tartok vele 4000-nél és alig látszik rajta kopás,pedig csak utassal járok és nem 90-100al!
Megnyugtattál. Jó hogy rá vagyok állva a körlámpás, FZR-re csak gumit nem találok hozzá, ami valljuk be elég fontos egy motor biztonságos üzemeltetéséhez.
jó reggelt mindenkinek
Innen szállítanak hozzánk?
még épp én is, de már megyek aludni.
Én még vagyok...
Na mi van? mindenki eltűnt?
Mikor vettem az FZR-t akkor volt hozzá még egy svájci alkatrésznek, később megvettem azt is. Ahhoz volt már befaragva valami Yamaháé, talán az újabb FZR 600-é. Át lehet alakítani de mindenképpen hézagolni kell, plusz a féknyeregtartón is alakítani kell. Az ezresbe pl. be lehet tenni lengővillástól az exupét de ott is kell trükközni a csapágyazással és a láncból is ki kell venni mert így hosszú.
600-ba Yamaha TDM-ét láttam de ezt pupu jobban tudja.
Köszi az infót. Hogy találtál rá hátulra 17"-s kereket? Van olyan Yamaha típus kereke amivel helyettesíthető?
Mentem hajózni.
Wát?
Nem is igen fogsz.
Ezt a méretet már max. diagonál túragumiban lehet találni. (normál használatra jó ha nem nagyon sportol vele a biker)
Én ugyanezt éltem meg a GTR-rel a hülye gumi/felnimérete miatt, két évnyi sz&rakodás után találtam rá megfelelőt. (ami nem diagonál és modern keverékű)
Egyrészt az FZR sosem volt 100 Le-s (a "régi" 91, a végén a 4JH 98 Le volt) másrészt igen, akkor még nem szálltak be a látványos de haszontalan széles gumi kicsi kerék cirkuszba (még a legutolsó FZR 1000 is 170/60-17-es hátsó gumival volt szerelve gyárilag) és ettől valóban sokkal kezelhetőbb-könnyedebb volt a gépek irányítása.
Mellesleg én az ezresen a 4,5"-os 160/60-18-as gyári gumit-felnit lecseréltem 5,5"-os 180/55-17-re és mások szerint ugyan jobban(?) nézett ki de a kezelhetősége sokkal rosszabb lett. (mellesleg ha valakit érdekel akkor még mindig itt kerülgetem a 18-as FZR hátsó felnit kompletten, ugyanitt svájci "kockalámpa" eladó )
Hogy lehet rá gumit találni? Sehol nem találtam
aha az a gyári 1000nek meg 160 18as
Köszi mindenkinek :)

Még valami. Neten kutakodva láttam hogy a FZR600 (amit 89 től gyártottak) gumi mérete első: 110/70VR17 hátsó: 140/60VR18
Ez létezik hogy ilyen virsliken megy egy 100 LE motor? :) Mondjuk a hátsó szerintem beszerezhetetlen.