A tiédről?
Szerintem leérne mert mikor motorvenni voltam akkor ültem K1200RS-en, R1100R-en, R1100RT-n és simán leért. (jó, a K1100LT-ről már csak úgy mint a GTR-ről, azaz nem teljesen)
Olyanon nem ültem mint a tiéd mert már akkor sem tetszett de szerintem nem egy GS, így gondolom leérne. (ültem K1200Lt-n is de attól már visszarettentem, akkora monstrum)
Mindent, de attól függ, hogy volt tárolva... a benzin biztos beleszáradt, de lehet, hogy a hengerfalon is van némi rozsda ha nyílt helyen volt, akkor a kipufogóban is
De ez állítólag egy nagyon jó motor, kapkodnak érte, de figyelj arra, hogy 865 mm magas az ülés (tudom, hogy nem vagy nagyon magas )
szép estét mindenkinek! srácok egy olyan motornál ami 4éve áll milyen gondok lehetnek amit célszerű átnézni! lehet hogy sikerül baráti áron szert tennem egy honda xrv 750-re de nem szeretnék befürdeni vele!
Szerintem leérne mert mikor motorvenni voltam akkor ültem K1200RS-en, R1100R-en, R1100RT-n és simán leért. (jó, a K1100LT-ről már csak úgy mint a GTR-ről, azaz nem teljesen)
Olyanon nem ültem mint a tiéd mert már akkor sem tetszett de szerintem nem egy GS, így gondolom leérne. (ültem K1200Lt-n is de attól már visszarettentem, akkora monstrum)
De ez állítólag egy nagyon jó motor, kapkodnak érte, de figyelj arra, hogy 865 mm magas az ülés (tudom, hogy nem vagy nagyon magas
de qrva jók, az elején az a geci, ami lelök mindent, meg a két lábon ácsorgó, meg a hajszárítós