Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,már majdnem fèlút
Látom ez közelebb van.
nem tudtok eladó satut? olcsón kéne. 100-as vagy nagyobb.
ugyanitt házi páleszt vennék.
a tipikus az lesz, ha majd válaszolok, hogy nyugodj meg, minden rendben. (és ezzel párhuzamosan felnyomlak gázlopásér )
Megfordult a fejemben hogy ha a menüben a 7-es gomb helyett a 6-ost, azaz a "gázlopás bejelentése" gombot választom akkor pár mp-en belül lett volna valaki a vonal végén.
Persze akkor meg vagy rám bizonyítják hogy én szedtem le a plombát, hiszen én magam mondtam hogy nincs rajta, vagy csak közlik hogy kaptak egy névtelen bejelentést hogy itt valami nem oké és mehetek is Lajcsi mellé trombitálni. Szóval inkább nem nyomtam.
Thomas most hívott vissza és felajánlotta hogy utánanéz.(tipikus ügyfélszolgálatos válasz )
Köcsög román cègtől rendeltèl?
Most nem rég igazolták vissza a gép vásárlásom az emagból, úgy tűnik, volt ma némi forgalmuk
Ezt adták 125 helyett 95-ér, igaz winfos nélkül.
Eltaláltad, valóban a panasz kezelés egyik módja a direkt szűk keresztmetszetű ügyfélszolg... az, meg hogy más számon elérhetetlenek, az a másik

Pl. itt a helyi Erste bankfióknak van vagy 10 vonala, de titkos, nem tudod felhívni őket. A tel. könyvben meg tudakozóban is csak a központi számuk van, és az a szám fog szétosztályozni, mit akarsz, és hol

Az órád miatt meg ne aggódj - kijönnek, lefotózzák, kifizeted a 600 ezret, és már rendbe is lesz
Nekem nem kellett, Snoopy átvette az ügyintézést.
Sikerült kapcsolatot felvenni a sráccal?
A gázóra előtt a nyomáscsökkentőnél szerintem kéne lenni plombának mindegyik menetes csatlakozáson. A nyomáscsökkentő előtt viszont nincs és van a csövön két 10-es csavar is amin nincs semmi és a mérő előtt van.
2012-ben cserélték a mérőt, néztem a papírt, azon ki van húzva a mérő előtti plomba ablaka, tehát a szerelő tudatosan nem tett rá.
Én marha viszont gondoltam hogy csak megkérdezem, nehogy már azt feltételezzék az eonnál hogy rokonságban állok Lakodalmas Lajossal.
Hibabejelentőt hívom (5-6 perc mire sikerült) a hölgyikének persze lövése sincs hogy miről beszélek és adja az ügyfélszolgálat számát hogy ott kérdezzem meg és ha mégis kellene rá akkor úgyis hozzá fognak visszairányítani.
4x 13:15 mp-ig hallgattam a "munkatársaink elfoglaltak" szöveget a zenei aláfestéssel (persze sikertelenül mivel onnan egyszerűen megszakad a vonal) aztán utána látom a honlapjukon hogy a hibabejelentés valóban ingyenes de az ügyfélszolgálat normál díjas hívás, szóval elqrtam közel egy ezrest arra hogy b&sszanak felvenni azt a tetves telefont.
Kissé feszülten próbáltam megint elérni a hibabejelentős hölgyikét, de persze már rafkós volt ő is mert nem is vette fel a telefont.
Gondoltam felhívom Thomast mivel csak ott dolgozik, de hát ő sem vette fel. (gondolom ez valami céges előírás lehet hogy telefont sosem veszünk fel, majd megunja a barma és lerakja)
én nem,de muter biztos,mert gyalog ment szűlni márciusba
hogy neked minden szegény szolgáltatóval bajod van... hisztisek, nyűgösek, mi?
...de a hóra nem nagyon emléxel, ugye?
Hogy rohadna meg az EON ügyfélszolgálata a t.qrva anyjába
de szép év volt az!
Nekem 87. szept 19.-én volt motorbalesetem azon a télen otthon voltam nem mentem sehova.
Nem az enyém
Pupu, kikapcsoltad a figyelmeztetést, hogy a sok megnyitott fül lelassítja a böngészőt?
Nálam ritkán van 9-10-nél több