Ha paypalod van, az íbéjjre még regisztrálni se kell, úgy is tucc vásárolni.
Paypalt meg könnyű csinálni, ha van netes bankkártyád, ill. rendes bankkártyához társított virtuális kártya, arra feltolsz valami pénzt, és ehhez hozzáfér a paypal, oszt ennyi.
Most vagány vagyok, mert most csináltam meg én is a múlt 7en , mert már untam a haverokat fárasztani, hogy vegyenek nekem 1 -2 dolláros xarokat
Tudna valaki segiteni?Egy brutkulcs kellene nekem de az itteni kulcsmasolo nem tud beszerezni.Csak egy kulcsom van a vashoz és kellene potkulcs mert sosem tudhatod....
Cső, talán ismered a történetet Kossuth Lajos bicskájáról nekem mindig az jut eszembe ezekről a felújított veteránokról.
Ha valami eredeti állapotban megmarad, na az igen, de az meg ritka és drága.
Sose értettem ezeket a vetyeránosokat... az még OK, hogy egy ilyen halom rozsdás vasért odaadnak 30 milliót, (mert számolatlanul van lé) de mit tesznek vele?
Felújítják?
De nem is lehet, mert 1ccerűen megette a rozsda az anyagot, tehát újra le kell gyártani 3/4-ed részét...
Akkor ez mitől lesz 30 millás veterán?
https://youtu.be/lDi9uFcD7XI
Ja, de teszkóba meg kocsit mosni elmentem.
Paypalt meg könnyű csinálni, ha van netes bankkártyád, ill. rendes bankkártyához társított virtuális kártya, arra feltolsz valami pénzt, és ehhez hozzáfér a paypal, oszt ennyi.
Most vagány vagyok, mert most csináltam meg én is a múlt 7en
Ha valami eredeti állapotban megmarad, na az igen, de az meg ritka és drága.
És ne felejtsd el, hogy màr te is veteràn vagy elmúltàl harminc.
Felújítják?
De nem is lehet, mert 1ccerűen megette a rozsda az anyagot, tehát újra le kell gyártani 3/4-ed részét...
Akkor ez mitől lesz 30 millás veterán?