Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha elmegyek a Zasszony szülőföldjére, 3db-on megyek keresztül de mivel tudom, hol vannak, majd jól lelassítok - szóval rajtam nem hozzák be az árát
Ki se mentem a lakásból szinte hideg volt
Ja, de teszkóba meg kocsit mosni elmentem.
Motoroztatok eleget ma?
Pénzt se kell rá tenni ha a bankkrátyát is beregisztrálod egyből lehúzzák a bankszámláról...
Ha paypalod van, az íbéjjre még regisztrálni se kell, úgy is tucc vásárolni.
Paypalt meg könnyű csinálni, ha van netes bankkártyád, ill. rendes bankkártyához társított virtuális kártya, arra feltolsz valami pénzt, és ehhez hozzáfér a paypal, oszt ennyi.
Most vagány vagyok, mert most csináltam meg én is a múlt 7en , mert már untam a haverokat fárasztani, hogy vegyenek nekem 1 -2 dolláros xarokat
E bay ről nem tudok rendelni.Règebben Thomas segitett rendelni de már nagyon eltünt a fórumrol
E-bayon van csak asszem nyers kulcs de abból is több féle létezik meg kell nézni a profilt.
Tudna valaki segiteni?Egy brutkulcs kellene nekem de az itteni kulcsmasolo nem tud beszerezni.Csak egy kulcsom van a vashoz és kellene potkulcs mert sosem tudhatod....
Ebből például összesen készült nyolc darab annó... Hát ezért drága még az a kevés is ami megmaradt belőle.
Van úgy hogy egy sem marad meg eredeti állapotában az amúgy is ritka dolgokból...
Cső, talán ismered a történetet Kossuth Lajos bicskájáról nekem mindig az jut eszembe ezekről a felújított veteránokról.
Ha valami eredeti állapotban megmarad, na az igen, de az meg ritka és drága.
Pontosan így van ettől ér annyit.
És ne felejtsd el, hogy màr te is veteràn vagy elmúltàl harminc.
Sose értettem ezeket a vetyeránosokat... az még OK, hogy egy ilyen halom rozsdás vasért odaadnak 30 milliót, (mert számolatlanul van lé) de mit tesznek vele?
Felújítják?
De nem is lehet, mert 1ccerűen megette a rozsda az anyagot, tehát újra le kell gyártani 3/4-ed részét...
Akkor ez mitől lesz 30 millás veterán?
Most olvasom itt feljebb a visszahívási cikkben,a Yamaha még mindig szenved az alátervezett kettes fokozattal.Igaz csak extrém terhelésnél.
És még hány millóba fog kerülni a felújítás,Egy ilyen különleges motorokat nem akárki újít fel.
Persze mert az R12 kényes rá,minek tartasz ilyen öreg vacakot?
Én is tőlük vettem tavasszal a yamiba,olcsóbbak valamivel a többinél,és nekem helyben van.