Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali veszel 2db 22es vagy 28as befogatót attól függ mekkora kormányt akarsz átfúrod a hidat 1 kormány és kész. Fékcső csere gázbovdent máshol elvezetni és lehet hasítani. Nekem 1 tomaselli volt először most mz kormány van. kb az egész 20-25pénz
Vagy esetleg az is segitene ha tudnam melyik tipus passzol rä.
Akar masik markarol!
Stunt-ra vettem a gepet, tehat a müszaki nem tema.
30 ezerig meg passzolna, de haat 70 ezer az mar kicsit sok!
Boldog Karäcsonyt!
Egy kerdes a markatarsakhoz!
FZR600R-em van 4JH
A csutkakormany helyett szeretnek egy magasat ratenni.
A gon az hogy a villahid ehhez 60-70 ezer ft.
Letezik egy baratibb megoldas?
Sok köszönet!
Tamas
Boldog karácsonyt mindenkinek! (mentem dolgozni)
Na megtartottad a Jazzt?
Már nagyon régóta nem beszélek le senkit semmiről, mindenki azt vesz amit szeretne. (ha kérdeznek max. elmondom a véleményem hogy magamnak miért nem venném meg)
Nekem (mint anno a tiédről leszállva írtam is) jó választás volt a GTR. (bmw boxer nem kell)
Ja éééttem már! Mindenkit lebeszélsz a bömösről, hogy ne legyen piaca, és te vehess jó áron!!
Afrika túra bicóval, motorral...
http://totalbike.hu/magazin/2011/12/06/huszonhetszer_szurtak_meg/
Nálatok ilyen jó idő van?
Mondtam hogy a Varadéró neki pont jó lenne. (a bmw-re meg nem hívtam fel a figyelmét mert magától is tudja hogy az felejtős )
Ne szívasd már ezekkel a fáradt régi japánokkal. Miért nem mondod meg neki, hogy ha valóban motorozni akar egy út van csak?
Remélem mindenki boldog! :) naplopók
Köszi, épp indulok dolgozni.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Legyen ez a pár nap mindenkinek kicsit más mint a többi. Jó szórakozást,és pihenést mindenkinek!!!!
Ne feledd
Kimentem megetetni a macskákat. A kajakirakás közben közlöm velük hogy kellemes karácsonyt, erre a nagy örülés közepette nem megkarmolt a szürke rohadék.