Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért kicsit pontosítanám.
Ez egy kínai 8e Ft-os másolata a 383 eurós gyári Mitsubishi pumpának amiből Snoopynak már a felszereléskor folyott a benzin.
MÉÉÉÉL!!!!
A két imbusz kitekerésével kijön az egész óra csoport így odaférni a hátuljához. Az imbusz végére kicsit nehéz odatartani az anyát összerakásnál de meg lehet oldani.
Ez egy belevaló AC pumpa. Nem tud túlnyomni mert leáll ha elzár a tűszelep.
Hali, ha van valakinek eladó gyári hátsó kapaszkodója 2002 yamaha fzs 1000 re, akkor ne tartsa magában. Mind a kettő kellene, köszi.
azé' jó lenne nyomást mérni rajta... lehet, túlnyomja... azóta xarakodik, mióta Sanya kicserélte az AC-t
Szerintem az ac nak nincs köze hozzá, azaz lehet köze hozzá de nem a régi ac a megoldás.
Igen próbáld ki a régi ac-val
Úgy látom Sanya motorja igényli a törődést
Ma főzőcskéztem egy kicsit,mint Pupu
Karajcsomtból husileves csigatésztával,rántotthusi rizibizivel és desszertmek madártej,tiszta ápdét
Sziasztok
Urak!

Óracsoport megvilágítást szeretném cserélni, mi az útja-módja? Szerelési könyvben mindent találtam, biztosítékokról, féklámpakapcsoló beállításáról meg az égvilágon mindenről, de az óracsoportól nem A ford.számmérő-vízhőfokjelző körüli imbuszoknál kell támadni?

Köszönöm előre!
Figyu,Józsi elhoz idáig èn még viszlek innen a túrára.
Próbálom Arni,de nem akarja. Én lennék a legboldogabb,ha jó lenne,de most tanácstalan vagyok.
Sanyi,próbály ki mindent!Csak menjen
De ki lett cserélve vadi újra,meg belepróbáltam a régi NGK-kat is. Azon már rég túlvagyok Laci.
Én a tüszelep ház belsejéről lecsiszoltam az oxidot utána lett jó. Abban megragadhatott vagy mi mert nekem is túlfolyt és nem találtam más okát.
Lehet visszarakom a régi ac-t is. Próba szerencse.
A trafók kimérve,a kábelek kimérve,pipa kimérve,minden rendben. A szikra mind a 4 hengeren kb egyforma,sötétkékes-lilás árnyalatú,és erősségű.Reggel szépen indult 4 henger,tök szépen jár. Egyszer csak elkezd ömleni belőle a benzin a túlfolyón,és borul minden. Most meg már ugyanaz mint amilyen volt. Megint szarakodik.
de nem sor 4 te meg azt isteníted :D :D
De de 575 ccm/db
Várjál már, neked nem 2 hengeresed van?
Ez is tud örömet okozni a maga módján. Túrázgatsz meglátsz egy kis földutat és hopp elmész arra, sor4 arra már nem jó. Meg amilyen utakkal összefut az ember ott a sor 4 elveszíti élvezeti értékét.