Hiba. Elvileg a páleszt szobahőmérsékleten (te is, a pálesz is ) kell inni, vékony falú felfelé szűkülő pohárból. Akkor érzed az aromáját
...de én is jobb szeretem, ha kicsit hidegebb, 10-15 fokos.
Köszönöm az építő jellegű jó tanácsokat motorokkal kapcsolatban,és nagy hasznát fogom venni ha eljön az ideje.
De még nem jött el. Csak nézegetem őket.
Elméleti szinten belinkelted már ide párszor az elmaradt Erdélyi túra óta, na meg én sem most hallom tőled először, ezért gondolom hogy ha van egyéb más elképzelésed akkor felőlem nyugodtan csináld,részemről nem gond. (látom hogy számítanak is be motort)
Én nem vagyok hozzáértő így nem tudom osztályozni, de nem túl erős és egész finom. (bár a magamfajta kezdőt elég gyorsan megszédíti már az első feles is)
Mikor jöttünk kaptunk házi welcome fehérbort is, egy kétdecis dózis melegen olyat vert a fejünkbe hogy fél órán keresztül a tenger felé nézve az apartman teraszt is Titanic hajóorrnak éreztük. (egyébként rém rossz volt)
srácok az mitől van hogy a 600as minden alkalommal ha ráadom a gyújtást akkor nekiáll kerepelni akár mentem 5 perce vele vagy állt fél napot. Ac beszart?
Cső, vigyem ezeket a poharakat? Lesz belevaló?
...de én is jobb szeretem, ha kicsit hidegebb, 10-15 fokos.
De még nem jött el. Csak nézegetem őket.
Mikor jöttünk kaptunk házi welcome fehérbort is, egy kétdecis dózis melegen olyat vert a fejünkbe hogy fél órán keresztül a tenger felé nézve az apartman teraszt is Titanic hajóorrnak éreztük.
Én nagyon szeretem