Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kamerán jól halható hogy szarakodik.
Nem az volt a kérdés. Hanem hogy mitől szarakodhat a váltó azaz difinhagja van.
mert közel raktad a blokkhoz.
Majd eláll itt már süt a napocska lett a 17 ből 26 fok meleg egyből
a váltónak miért van ilyen IFA difi hangja?
Esik az eső
Ja tènleg,majd hazafelé lessz egy órával kevesebb az út.
Nálunk szakad az eső.
Nálunk sajna 10-12,és nyáron egy hónapot is kell rá várni.
Általában 4-6e körül szokott lenni.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem felétek,hogy egy karbi szinkron milyen összeg körül mozog?Esetleg valaki tud ajánlani Békés megyében szerelőt aki ért is ehhez? 600-as fzr-ről volna szó,de ha valakit érdekel eladó is,mert nincs kihasználva,az idén is 500 km- tettem bele.Válaszokat és a segítségeiteket előre is köszönöm.
Üdv:Jani.
Nem itt olyan meleg van lerohad a gatya rólam :)
Gondolom ott is esik.
Felőlem mehetünk az alvó román kamionosok útvonalán is, az sem unalmas.
Örülni fognak neki hogy kevesebb a teljesítményadó és hogy ilyen gyengén úgysem tudták eddig széthajtani.
Hopp, el is felejtettem hogy a határon hipertérugrás lesz. (akkor viszont ott már 5 óra lesz, nem 4)
A papír kutyák mennek pályán, ja, meg az autósok Az igazi kaland a keskeny xar út, részeg traktorossal, biciklisekkel, műszaki nélküli Ladákkal, meg persze falvakkal abban van a kihívás
Egyébként amit linkeltem, abban kb. 30 km rosszabb út van, meg persze a Solt-Kmét is elég telített, de kb. harmada már fel van újítva (az egész 50 km)

Én a múlt 7en mentem 1200 km autópályát, az pont elég volt
Józef, én erre az útvonalra gondoltam
https://goo.gl/maps/6ioTPR8dd172
Jó reggelt !
Akkor 3 ra itt vagytok,itteni idő szerint
Engem semennyire, de az én vásárlási szokásaim alkalmanként joggal illethetők az elhamarkodott jelzővel, vagy vulgárisabbakkal első motorom, örültem, hogy itt volt a közelben, ránézésre nagyjából egyben volt, beindult, ment, "úgyiskileszpofozva" jeligével hoztam el.