Sziasztok!
Az lenne a kérdésem felétek,hogy egy karbi szinkron milyen összeg körül mozog?Esetleg valaki tud ajánlani Békés megyében szerelőt aki ért is ehhez? 600-as fzr-ről volna szó,de ha valakit érdekel eladó is,mert nincs kihasználva,az idén is 500 km- tettem bele.Válaszokat és a segítségeiteket előre is köszönöm.
Üdv:Jani.
A papír kutyák mennek pályán, ja, meg az autósok Az igazi kaland a keskeny xar út, részeg traktorossal, biciklisekkel, műszaki nélküli Ladákkal, meg persze falvakkal abban van a kihívás
Egyébként amit linkeltem, abban kb. 30 km rosszabb út van, meg persze a Solt-Kmét is elég telített, de kb. harmada már fel van újítva (az egész 50 km)
Én a múlt 7en mentem 1200 km autópályát, az pont elég volt
Engem semennyire, de az én vásárlási szokásaim alkalmanként joggal illethetők az elhamarkodott jelzővel, vagy vulgárisabbakkal első motorom, örültem, hogy itt volt a közelben, ránézésre nagyjából egyben volt, beindult, ment, "úgyiskileszpofozva" jeligével hoztam el.
Az lenne a kérdésem felétek,hogy egy karbi szinkron milyen összeg körül mozog?Esetleg valaki tud ajánlani Békés megyében szerelőt aki ért is ehhez? 600-as fzr-ről volna szó,de ha valakit érdekel eladó is,mert nincs kihasználva,az idén is 500 km- tettem bele.Válaszokat és a segítségeiteket előre is köszönöm.
Üdv:Jani.
Egyébként amit linkeltem, abban kb. 30 km rosszabb út van, meg persze a Solt-Kmét is elég telített, de kb. harmada már fel van újítva (az egész 50 km)
Én a múlt 7en mentem 1200 km autópályát, az pont elég volt
https://goo.gl/maps/6ioTPR8dd172