Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazd nyakon egy szívlapáttal
Bakker,felvezetöt akartam irni
Félvezető motoros.
Sziasztok.
Holnap jön az ország elnöke Nagykárolyba!
Nagy felhajtás lessz.Mig-ek a levegöben stb
Megkérdem a lányom (meg az anyját) mi a tervük vele... mi nem használjuk, elvileg a lány járhatna vele, de nem szokott, múlt hónapban ha 1x beleült, azóta se... azt meg nem akarom, hogy itt álltában szétessen, annál többet ér, sajnálnám. Müszi lejár decemberben (de átmegy sztem könnyen, nincs Baja)
Majd megírom, mire jutottak.
http://www.motor.hu/hasznaltauto/megnez/127833/
Pont ilyen, csak nem ilyen szép, és no klima - de az ára se ez
Lacikám lehet érdekelne az a kisautó ha eladó lesz valahogy meg tudunk 1ezni biztosan :D esetleg privibe van 1-2 fotó amit tudsz küldeni.
Pesti viszonylatban... ezek szerint ritkán jársz arra Soroksárin lazán 80-90-el megy soxor a forgalom, minden többsávoson 60-70, és ha kis papír autóban ülsz, 1ccerűen nem vesznek figyelembe. Tank kell
Nem mondom, hogy ez jó, de ez van, alkalmazkodni kell.
Ui: barátomnak van wagonírja, újan vette 2004-ben, és már 70e van benne azzal mentünk már párx.
Nem 1 landrover disc4 :D
nem zavar most is 1 siechentoval mászkálok az is sima liba
http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/wagon_r_plusz/suzuki_wagon_r_plusz_1.3_glx_servo-10747927
Amikor én kerestem igénytelen szaladgálóst akkor 450-500e alatt nem volt ilyen. Mondjuk ennyi km-rel nem is csoda ha egy kicsit már füstöl.
A Wagont azért gondoltam mert át tudom érezni hogy milyen lehet ~140 kilóval leülni a földre. (bár engem már nem érint de a Swiftbe még így is furcsa volt beülni)
Az Altonál hozzátenném hogy én a régebbire gondolok (a szögletesebb) mert az "újabb" már egy fokkal jobb. (de annál meg a Swift jobb, nem is kevéssel)
Én is a Katának az van féltem hogy nem férek el benne de minden fasza volt hasít megy teszi a dolgát.
Csak a futóművi hiányosságra próbáltam rámutatni mint jelenség, nem pedig a szivárvány minden színében tündöklő kis sapkára.
Na AZ már valóban nem jó és kerülném. (ismerem azt is)
Jómagam lassan 20 éve nős vagyok.
76-os évjárat, 182 magas, mos, főz, takarít, stb. és még egész jól néz ki bevált........... Elégedett vagyok.
arra jó egy miniszuzi is az alto :D
Látom a figyelmes olvasás csak szemüveggel megy, kiemelném a "Pesti viszonylatban" mondatrészt.
Az a jó hogy könnyű ki/be szállni, a hátsó üléseket eldöntve egész korrekt hely van benne, parkolásban verhetetlen, műszakilag szintén a jó értelemben "igénytelen", árban könnyen elérhető és fenntartható.
Utazóautónak nyilván nem alkalmas, ahogy családi csapatszállítónak sem, viszont 1-2 embernek, sűrű forgalomban, parkolóhely nélkül (ahol nem megy 120-szal) miért ne lenne jó, pontosabban jobb mint egy Swift?
Jómagam márciusban vettem egy 4 ajtós szedánt. 2000 es évjárat, 1.6 motor klíma elektromos ablak elektromos tükör elektromos fényszóró szervó kormány abs 2 légzsák. Elégedett vagyok.
Ez egy igénytelen autó, egy munkagép. Mint régen a Trabant. Az a legszomorúbb, mikor ezt pont a tulajdonosaik vitatják
Wagonír? abban mi a jó? A halálfélelem 120 felett? Vagy hogy padkától-patkáig dobálja egy rosszabb út? Vagy a sörös dobozzal egyező merevség, biztonság?
ZD... egy csillogó szemű Honda-idióta - és az is marad, bármilyen motorra ül, vagy bármilyenről ír... és akkor a vélt (vagy valós?) nemi identitásáról és vallási hovatartozásáról még nem is beszéltem
Megyek alszok mert mindjárt mehetek vissza dolgozni.