)Kiderült, hogy átb@sztak az olajjal és az persze nem bírta a pályázást. A két középső hengernél koptatta meg egy kicsit a hajtókarcsapágyakat és ez adta a hangot melegen. Innét tudom a pontos tarifát, de ennek lassan két éve és azóta több mint 10.000 km-t mentem vele továbbra sem kíméltem jobban mint azelőtt és hibamentes. Amúgy 58.000-nél szétszedve a blokkot semmi kopást nem láttunk sem a hengerek falán sem a váltón, egyedül az olajszivattyút hajtó vékony láncot cseréltük ki pluszban, de azt sem lett volna muszáj. Filléres tétel, talán még 10k sem volt. Akkor viszont visszaépítettem teljesen gyárira. A PC hiányát utcán nem érzem, az Akra evolution meg jobb, hogy ment a p...ba mert nekem már túl hangos volt, a gyári pont jól szól. Amit viszont bánok, hogy eladtam az a kormányteló és a gyorsgáz. A lényeg, hogy most full gyári és éppen ettől csak a szakavatottak tudják róla, hogy már kilenc éves. Meg is tartom, de csak azért mert volt pályán, szervizkönyvet az utóbbi években már nem írtuk és a számláló elkerülte 25.000-et. Kinek kellene egy ilyen hulladék!?
ezek jó gépek
még ha karcos is egynémelyik ha rendesen szervizelték megérnek 1.3mat is karcosan
Ha nem az olaj, akkor mi lehetett a probléma szerintetek?