Ugyanez az enyemnek is a tankja.Es talan a tappancs is egyforma de ide nem is probaltam valamiert. :D :D Felvettem MV/X kollegat kozben Facen. Meghallgatom mit ajanl tutira. Hihetetlen amugy,hogy ez a 3M-es cucc ha epp sisak tetejere rakom fentmarad majd akar 300 nal is. Ezek a tappancsok ha leakarom venni hajszaritoval melegitve elengedik ugy olvastam.Viszont nem tudom masodjara is felragaszthatoak-e? Szerinted/tetek??
Hali! Hu van itt rengeteg tarto hozza. Nem is kerul sokba.Kivancsi vagyok a tobbiek is mit irnak.Ki mikent rogziti.Nem nagyon lattam eddig kozelrol. Koszi a linket!
GOPRO-hoz adtak, de lehet kapni kulon is, filleres dolog. Kicsit homoru, ives az alja, ontapados, tokeletesen illeszkedik, ha akarnam se tudnam leszedni, ugy ra tapadt, jo 3M-es cucc! Igaz nem RN12 hanem RN19-en van, de nem hiszem hogy olyan nagy kulombseg lenne a tank kozt!
Udv R1 kollegak! Tudom,hogy van kulon on board topic de az nem igazan aktiv igy itt kerdezek. Kerdes a kovetkezo. Van nekem egy ugyes kis kameram amihez vannak fej,mellkas rogzitoim illetve egy ives ami sisakra jo.Ezen kivul egy sima feluletu tappancs is. A bajom az,hogy a motoron ( RN12) minden felulet ives...Tankra kinek van tapasztalata a kamera rogzites teren????Oda a nem teljesen felfekvo tappancsot sztem ertelmetlen feltenni,mert nem fog elegge ragadni es lehet el is hagynam az egeszet. Otlet? Mennyire masszivak ezek a ragasztos tappancsok? Gondolom,hogy elegge,mert elvileg masnak sem repult meg el nagy temponal sem. :)
Szia!
Nem azért mert nekem pont van egy szettem hozzá....:) de a gyárinál jobb nincs! Két R1 esem is van..mindkettőn már a második láncot küldöm. ..a gyárival 30-35 ezret mentem el,mindenféle körülmény között...az utólag rendelt d,i.d ek el csak 20ezret..mindenképp ajánlanám...
Az a baj hogy az én mocim 2006-os. Annak kb 2cm el hosszabb a villája...arra nem jó...
Szia! Nem azért mert nekem pont van egy szettem hozzá....:) de a gyárinál jobb nincs! Két R1 esem is van..mindkettőn már a második láncot küldöm. ..a gyárival 30-35 ezret mentem el,mindenféle körülmény között...az utólag rendelt d,i.d ek el csak 20ezret..mindenképp ajánlanám...
Az a baj hogy az én mocim 2006-os. Annak kb 2cm el hosszabb a villája...arra nem jó...
...ha vkinek kellene..
Nekem van tankon,holnap kuldok kepet,hogy rogzit,honnan.
Ezek elég jól fognak, nekem sosem engedett el.
http://www.ebay.co.uk/itm/Trip...
Nem azért mert nekem pont van egy szettem hozzá....:) de a gyárinál jobb nincs! Két R1 esem is van..mindkettőn már a második láncot küldöm. ..a gyárival 30-35 ezret mentem el,mindenféle körülmény között...az utólag rendelt d,i.d ek el csak 20ezret..mindenképp ajánlanám...
Mit kérsz érte?