szal értelmetlenül siettél
...
de látom azért bajba vagy a kuplung kezelésével mert lehet hogy csak az én szemem rossz de én úgy láttam hogy egykeréken indultál
remélem csak összetévesztettelek valakivel
.
szörnyű
Meg azokkal is, akik a 2/A-n nyelezik és a lapra döntött motornál leteszik a kezüket az aszfaltra...!
Kimentünk volna túrázni, hallgatni a madarakat, érezni az illatokat, nézni a tájat, megvárni míg Lassie hazatér, erre ilyen huligánok elbasszák a napot...!
Nagybátyám mesélte ugyan, hogy Amerikában sokan csinálnak ilyen veszélyes dolgokat, de hogy már hozzánk is begyűrűzött az eféle huligánkodás, az valami borzasztó!
kb 12re ott vagyok de lehet hogy 11re...elkisér majd minket egy srác is derbi gpr125tel
Viszont nem értem utol... Ergo ott is vmi rakéta bekapcsolhatott és valszeg ott is pörögtek a számok rendesen a 2++ mezőben...! Ti jót motoroztatok, mindenki egyben van?
BakondiG, grat, ez elmúlt fél év legkeményebb menetét nyomtad, nem tudtalak volna utolérni, a visszafordító előtti kanyarhoz még együtt érkeztünk, onnan viszont vmi nagyot alkottál!
Meg én is elkúrtam - nem kicsit, nagyon - a visszafordító előtt kanyart (ahol a múltkor átugrottam a 636-ost), mert a visszafordító utáni sikánra már a gixxerezer is a nyakamon volt...!