Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi
Jó h mondod h holnap is lesz pályanap, nekem nem is volt benne a programfüzetembe... (ezek szerint biztosan vmi utólagos bővítés eredménye lehet?! mind1.) Szóval beszélek egy haverral és szerintem ha jön akkor meyünk is, de nekem a délelőtti csoport a szimpatikus, ezért ha megyünk is akkor azt célozzuk meg.

Mivel a nyár többi része a részemről kilőve, mert végig külfölfön leszünk (7végén pl.BRNO ) ezért legközelebb csak szeptemebr 06-a, amire viszont tuti megyek.

Más: lehet h hülye vagyok, de erről a MERSZ-ről most hallok először, mi is ez tulképpen?
Danny!

Elérhetőséged?
vágom, vele beszéltem!
neked meg jó munkát...!
Dany megy, én dolgozom
Holnap Hring délelőtti csoport és este mersz? vki?
Az említett tiltás kiiktatására kreálták pl. a G-Pack nevű elektronikát. Nyilván létszükséglet, főleg egy mai lomha ezres sportgépre... Itt a link
A kiegészítő tábla az helyes "04-06" a veszélyt jelző táblán nincs rajta a 3 közeg, de ők a kocsiban ülnek biztos.....és nem látszanak
Kicsit hiányos. A kiegészitő táblán szerepelnie kellene még három ácsorgó közegnek is.
Láttátok már a legújjab KRESZ táblát (no comment)
Kb mennyibe fáj? Lámpa és üléskivágás megy?
Érdekes, hogy mindig a szutyukisok próbálják cukrozni a taknyot, nem?!
Tudok szerezni, ha kell majd, csak szólj.
Láttam neked ilyen géped van, mondom hátha tudsz róla infot.
Engem érdekelne, mert gondolkodom egy 07es R1-en(is)
De az milyen fordulatszámnak felel meg 6.-ban, Emberpótlék?
Értsétek már meg a kérdést...
Nem, miért? Kellett volna? Neked kéne?
De ha alapból letilt 299-nél, akkor mi a f@sznak kell megkérdezni?
Na ezt magyarázd meg, okoska!
Danny!

Néztél U.gy. idomot a gépre?
Enyém 281-283 között ugrál óra szerint, amikor leszabályoz 15500-nál. Persze a tempó megközelítőleg sincs ekkora.
Néha ha olyan kedve van akkor 290-nél, de az igen ritka. Állítólag ha az 1-ik szenzornak kissé melege van akkor ereszti 15500 fölé a fordulatot.
Nem ez volt a kérdés.
Hol tilt le hatodikban?
299-nél, nem pedig azon a fordulatszámon, ahol az összes többi fokozatban.
Szívesen.
Akkor a fordulatszám tiltáshatára hol van? 12.500 nál, csak a speed limiter közbelép. Köszönöm.
Csak, hogy értsd, Gergőke!
Hatodikban csak akkor lehetne ugyanott a tiltás, ha nem érné el a motor még a max. fordulatszám előtt a 299-et, mivel ott letilt fordulatszámtól függetlenül.

Géza ZX10-e 296-ot ment 5-ben, ráhúzta a hatodikat, 299 és vége volt a dalnak. 11,800-nál.
A többi sebességfokozatban 13,000-ig engedi.

Az enyém 11,700-on megy 299-et hatodikban, de 12,500 a tiltáshatár.
Dehogynem. Lehetni lehet mindent, csak van amit nem szabad
Nade pohi, aznemlehet... Magyarországon a megengedett maximális sebesség 130 km/h!