. A 0,33 mg/l az szabálysértés, mert a 0,50 mg/l levegőből = a 0,8-as vérrel és így alatta voltál. Ha nem kapnád vissza és nagyon el akarnának tiltani a vezetéstől akkor legalább a moci "A" kategóriáját könyörögd ki, hogy attól ne tiltsanak el. Mert ugye eltilthatnak mindtől és eltilthatnak csak attól a kategóriától amivel elkövetted az ittas vezetést, jelen esetben ez a "B" gondolom én, mert még nem láttám olyan őrült embert aki ittasan R1-re ül
. Nem pont így volt beállítva de majdnem. Pár kattintás eltért, mert ezt belőttem és utánna ami nem tetszett az állítottam, de nem sokban változott. Nekem tökéletes volt mind utcán mind pályán.......az eleje pattogott kicsit mikor a ring célegyenesének a végén 260-270-ről fékeztem le, de gyébként nagyon stabilan ment a gép.
de elől felül a csillapítás, hátul alul!
Helyszínen a rendőr azt mondta, hogy szerdán menjek be és állítólag vissza kapom. Utána kérdeztem és állítólag 3 hónapra veszik el a legkevesebb alkohol fogyasztás esetén is... Remélem, hogy csak tévinfo! Leszarom, inkább fizetek, de munkámhoz is kell jogsi, szal...
! Mit tettél?
abban tudsz segíteni, hogy ezek a cikkszámok voltak-e:
- katalizátor nélküli Y összekötő cső
gyártási kód: L-Y10SO8
- Yamaha YZF-R1 2007 Slip-On Exhaust System - Street Legal (homológ), karbon véggel
106827 (gyártási kód: S-Y10SO8-HDTC)