Szép kis mulatság lesz!
!
Egy karos hátsó futómű!
!
Remélem jól sikerült a túra...
Telon elér, aki jön... 20/yu77e1g
Ez volt a másik amit be akartam linkelni!
. Naszóval az enyém 1.33-ért ment el tavaly csúszássérülten, de Akra titán dob, sötét plexi, kormánygátló, emelőszem, bukógomba volt rajta ezek kompenzálták értékben a csússzássérülést. Tehát árban ilyesmi, de néz szét a használtautó.hu oldalon és látod mi mennyiért megy ott nagy a választék. Nem tudmo az amarikai eltér e matricázásban de erről a gépről hiányzik matrica az tuti mégpedig az oldalidomról kettő is. Valamint az oldaldeknin is van valami ami nem oda való. A 30.000 az nem sok enyébe is annyi volt majdnem és nem volt pörgetve az óra tehát időarányban reális lehet. Még a lánc sem volt cserélve az enyémen, meg volt kímélve és még vagy 10-15 ezer km el is fog menni mert még meghúzva sem volt a gyárihoz képest csak 1x akkor is kb. 1 mm-t (530-as DID lánc nem nyúlós fajta ez a gyária). Szóval ha megnézed és volt lánc csrélve az elárul valamit. Az exup-om az csörgött hidegen de ez népbetegsége a yamahának egy 20-asért kicserélik és 10-15000 km-en keresztül halk lesz ismét, de működni működik csörögve is. Olajat nekem nem ette a 20W50-es Castrol GP-t egyáltalán pedig ringen is voltam. A kipufogóból korom kék füst nem jött ki ha odatekerted neki akkor sem, csak a tiszta átlátszó gáz. A féktárcsáim sem voltak megkopva ha megnézed és vájús már akkor az is jelent valamit. A kuplung eredeti volt benne tökéletesen működött.
Ha van kérdés konkrét akkor majd válaszolok, egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Én meg megyek füvet nyírni mert a századosnőelvtársnő eldugja a Yamkó kulcsot aztán mehetek a DR-el rendszám nélkül Szilvásra