Van róla hirdetéses kép? Hátha látunk rajta valamit így net.-en keresztül ami nem oda való
Bár azt a nagy festékszóró is szokot ez nagyon nem lepett meg!
Szabadkezes mutatványok érdekesek, próbáltam....... de csak nem olyan mint egy ceruza
Hát biztos kell gyakorolni mire rááll a kezem
De ez van..........................
az volt itt a gond még...943 nyarán h mindenhonnan kiutáltak minket renitens buzikat,ekkor az ÉN indítványozásomra létrehozták az LFP-t,h másokat ne zavarjunk azalpári stílusunkal.aztán ilyenkor meg általános felháborodás van mikor be beugranak a kérdezők!de hozzánk?minek?mi nem kellettünk sehová...na ez itt a gond!de nem parasztok nem taplok,szinte mindegyikükkel találkoztam már személyesen,és egész édibédi gyerekek!családos apák!vagy már vén barmok!
Á mind1................ erre a 12v tacskós komp.ra én is gondoltam, na majd mielőtt vennék kolegámtól elkérem kipróbálni........mintha neki lenne.
A műsz.fal hosszú story engem ezzel elég jól beszopattak.kb275 km-re csinálták vetettek velem egy töröttet hogy abból kivegyenek egy alkatrészt,aztán mivel az is szar ,úgy volt hogy visszaveszi az eladó, de csak köcsögölt a telefonba......................úgyhogy most elküldettem hozzá hátha......... tehát most se műsz.fal se pénz!
De elvileg meg lehet csinálni ha lehet bele szerezni alkatrészt..............és valaki meg tudja csinálni mert ért hozzá!
igaz hogy az mindig zúg de az összes mini kopresszor mindig zúg legalább is én ugy tudom
a you tubon beirod hogy airbrus vagy airbrush lession . akkor sok hasznos informásióhoz juthatsz érdekes dolgok vannak megnézel egy tanitó (lesson) filmet töbször és ár magadban tudod értékelni hogy akkor hogy is kell .. van egy olyan oldal is hogy aszem: howtoairbrush.com vagy valami ilyesmi googleban megtalálod!
ha ilyen jellegü kérdésed van bátran fordulj hozzám!
Jaaaaaa.................airbrush, 7végén keztem tesztelgetni a pisztolyomat/meg akarom próbálni ezt a "művészetet"/Te mini kompresszorral dolgozol,vagy van valami más trükk is hogy állandó nyomást kapjak?
mert így nagy kompresszorral elég izé.........ki be kapcsolgatni1.5-2bar között!
Azt hittem már