) úgyhogy mentem vele én is. Persze neki benne volt a díjban az is, hogy a csapat aktuális világbajnokával, Olivier Berettával elméletileg 1 kört csapathatott egy fullos Dodge Viperrel a ringen. Persze annyira belejöttek, hogy az 1 kör bőven nem annyira sikeredett, hanem jóval többre. Ha azt mondom, hogy eszméletlen volt még nézni is, nem mondtam semmit.
Láttam már élőben Gp-t és Sbk-t is, motoroztam együtt egy pályanapon a magyar menőkkel, tudom miről beszélsz. Asszem az a legjobb szó rá, hogy ijesztő. Assent hétvégén nézni "rossz" volt, mint leművelt Spies-Haga-Haslem.
Ilyenkor mindig elgondolkodok, hogy ehhez képest szinte semmi közöm a motorozáshoz... Autót vezetni is addig tudtam, míg a Turi Tomi el nem vitt a szar kis civil kocsijával a környéken.
Én egyszer 70nel battyogtam tzrrel egy rendőr elött (tzr--50ccm--speed limit 40km/H)megállított a rendőr mert hát ugye ahogy tzr kinézett meg amennyire nem volt rajta rendszám...aztán csak annyit mondott hogy "azé tartsa be a 40et" és röhögött,majd gavallérstarttal elhuzott
Gondoltam rá de nem értettem mert xenont csak előre vettem lol
Sajnos a hétvégén sikerült a hátsó gumimból előcsalni a vászont, szóval kellene egy új :S
Hol jutok normális elfogadható áron jo gumihoz? pls help
Üdv: Hero