Ez az olaj téma még belemászós szinten is labirintussá válhat: a '80-as évek elején a Shell német részlege csinált pl. hajtóműolaj teszteket, ezek 6 különböző tesztmasinán történtek, volt két nem egész odaillő anyag: tej és a sör. A "Falex" szerint a sör mindent vert... Ezt nyilván az ilyen nedűt kedvelő kollégák is alátámasztják, de ettől függetlenül nem cserélnék az olajat semelyik változatára.
Mellesleg a cikkben említi a szerző, hogy a qatari gp-n a kawasakiban Fuchs Silkolene Pro-R 0W-20 volt, ami 155 fokra is felmelegedett, mégsem lett belőle problem.
fuchs olaj meg az elfnel meg a agipnal is rosszabb lehet.kerek e földön nem hasznal senki olyat sem itt,sem sogoreeeknal,sem a nagy deutschlandban .
MOL t a gepbe vagy rep-sölt
Tudja valaki,hogy a hirdetést,hogyan tudom törölni az apróból?
Mert a plexit már rég elvitték.
Remélem nem ettél most meg mexikóit te mafla?
Az építés nem kevés idegeskedéssel jár
Nem őszülsz még?
Mellesleg a cikkben említi a szerző, hogy a qatari gp-n a kawasakiban Fuchs Silkolene Pro-R 0W-20 volt, ami 155 fokra is felmelegedett, mégsem lett belőle problem.
Igen megyünk!
Neeeem tudom,
Egyszer említette,hogy újabbat akar.
Pedig most lett rendberakva teljesen.Az eleje úgy rázott mint az állat,fékezéskor.
Felépült már a házikó?
nem a te haverod 600rrje van fent az elado motoroknal?a feher?
Az enyémben is 10-60-as elf van és nem eszi,nem akad a váltó nem csörög,nem zörög.
Előtte shell volt benne...azt sem ette.
Persze ezzel nem dicsértem és nem is szidtam egy olajmárkát sem.
Csak Nekem most elf van.
link
MOL t a gepbe vagy rep-sölt
szia bandee
ezt dobta a gep,de az csak jo mert kell a della a palyamotorra
Azért köszi az infót!