Atcsi: figyelj rá oda, mert ebben még nincs benne a konzol, és az majdnem ugyan annyi! Szerintem! Sisco: én is benne vagyok elvileg, de nekem jobb lenne, ha júli elejére tolnánk!
Iceman nagyon egyszerű a magyarázat, egyre jobban húzod neki
Gyurkesz jövő hétre összehozzunk egy lazább klubtalit (sörözés, duma és sok nevetés) megszervezzük Persze nem a csütörtöki szokásos tali kárára hanem vmelyik másik nap esetleg vagy ahogy a többség megszavazza . Vélemények
Köszi. Vmi olyan érzésem van mostanában, mintha többet pörögne mint kellene...tudom hogy hülyén hangzik...állandóan nézem hogy 6-ban van-e. Bár nekem is olyan 10k környékén pörög.
De neked van kormánytelód?! állítható? Ha igen próbáld egy kicsit erősebbre venni, de jegyezd meg, hogy melyik irányba mennyit tekersz, hogy legyen egy kiinduló pontod! Iceman: nekem ugyan csal lefele, de kb 10.000 körül megy 200-at!
aztmondod
ennek utána is nézek akkor azthiszem......
akkor van egyáltalán olyan kormánygátló, amit meg lehetne kapni kozollal+gátlóval kompletten olyan 60 ezer körül???
motorline katalógusban is láttam BITUBO-t de ahhoz sem volt odaíra, hogy az kompletten értelmezhető e
Sisco: én is benne vagyok elvileg, de nekem jobb lenne, ha júli elejére tolnánk!
Iceman nagyon egyszerű a magyarázat, egyre jobban húzod neki
Gyurkesz jövő hétre összehozzunk egy lazább klubtalit (sörözés, duma és sok nevetés) megszervezzük
csak azt nemtudom, hogy milyen......
néztem LSL-t louis ban 250 euroért.....
azt nem ismeri valaki közületek?
az megfelelne rá?????
ki kellen találni valamit
+dupla plexi (álá uvex) amiben mindent duplán látsz este
de akkora betűvel van ráírva, hogy used day time only, hogy még nappal se látod:)
de aztán kisütött
aztán megszáradtam
Iceman: nekem ugyan csal lefele, de kb 10.000 körül megy 200-at!
Neketek 200-nál mennyit pörög 6-ban?