Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Telo és konzol együtt kb 100-130 között mozog, persze találhatsz drágábbat, de olcsóbbat csak használtan! Sajnos ez van!!!
hmm.....
aztmondod

ennek utána is nézek akkor azthiszem......

akkor van egyáltalán olyan kormánygátló, amit meg lehetne kapni kozollal+gátlóval kompletten olyan 60 ezer körül???

motorline katalógusban is láttam BITUBO-t de ahhoz sem volt odaíra, hogy az kompletten értelmezhető e
Atcsi: figyelj rá oda, mert ebben még nincs benne a konzol, és az majdnem ugyan annyi! Szerintem!
Sisco: én is benne vagyok elvileg, de nekem jobb lenne, ha júli elejére tolnánk!
Most acconyka brádá...de holnap este tolhatjuk
BF sorry
Iceman BF bár most kickeltek ki
4-en.
Akkor már 3an vagyunk
sisco: neked csak jó 5leteid vannak:)
Sisco: én benne vagyok
Dehogy is az tele volt én már csak tudom
Sziasztok!

Iceman nagyon egyszerű a magyarázat, egyre jobban húzod neki

Gyurkesz jövő hétre összehozzunk egy lazább klubtalit (sörözés, duma és sok nevetés) megszervezzük Persze nem a csütörtöki szokásos tali kárára hanem vmelyik másik nap esetleg vagy ahogy a többség megszavazza . Vélemények
Köszi. Vmi olyan érzésem van mostanában, mintha többet pörögne mint kellene...tudom hogy hülyén hangzik...állandóan nézem hogy 6-ban van-e. Bár nekem is olyan 10k környékén pörög.
igen már rájöttem énis, hogy kell...
csak azt nemtudom, hogy milyen......

néztem LSL-t louis ban 250 euroért.....
azt nem ismeri valaki közületek?
az megfelelne rá?????
megnéztem a holnapi időjárás jelentést
ki kellen találni valamit
JaB

+dupla plexi (álá uvex) amiben mindent duplán látsz este

de akkora betűvel van ráírva, hogy used day time only, hogy még nappal se látod:)
Nincs is jobb, mint szakadó esőben, éjszaka, nyomvályus úton, szembejövő erős forgalom mellett, fáradtan és karcos plexivel...
Én is áztam már el, de reggelre általában kihevertem!
ice: én tegnap reggel áztam úgy meg, hogy ma félig vizes ruhában indulhattam
de aztán kisütött
aztán megszáradtam
ice: 10 körül
Nyomvályus úton húztad?
De neked van kormánytelód?! állítható? Ha igen próbáld egy kicsit erősebbre venni, de jegyezd meg, hogy melyik irányba mennyit tekersz, hogy legyen egy kiinduló pontod!
Iceman: nekem ugyan csal lefele, de kb 10.000 körül megy 200-at!
Jól szarrááztam...grrrr...

Neketek 200-nál mennyit pörög 6-ban?