Tetszett!
, 3. Dér Zoli!
Szerencslére végig tudtam menni!
Én infót nem kaptam semmit, csak fekhívtak, hgy szombat reggel 8tól gépátvétel! Biztos jó sokan lesznek! Inkábba nevezés fog időbe telni!
Főleg aza mondat tetszik, hogy akinek nincs sportorvosija az csináltassa meg szombatig
Nem értem én má ezt hallod, ezren jelentkeztek ott még is én mek...na mind1. Majd kialakul még addig. Elvagyok, pihenek a hétvégére
Szóval ezt a Corsaronál tudod megnézni. De tuti nem olcsó mulatság, minimum 500 ezer szerintem mert magnézium verseny felni.
gépátvétel és nem érkezett semmi hivatalos értesítés a Yamahától
El vagy tünve...
Én is nagyon élveztem és ezúton is gratulálok Gyurkesznek!
A szervezés tényleg jó volt, de szerintem beoszthatnánk egy napra is: szabad edzés 30p; időmérő 30p és verseny, mert így nagyon sok volt haszontalanul töltött idő.
Az én köridőm is jelentősen javult, de a legnagyobb meglepetés a rajt volt. Én ijedtem meg a legjobban, hogy a célegyenes közepén kb. 5-7 embert megelőztem. Sajnos rövid ideig volt ilyen rózsás a helyzet, mert a kanyartól nagyon féltem, nem tudtam, hogy fog elfordulni 38 motoros, ezért rendesen visszaestem. Az első kör végére 4 helyet buktam
Ezt követően viszont jöttem föl, mit a talajvíz
Ha jól láttam SchreiberCsabi esett, remélem nem történt semmi komoly baja és a moci is rendben van.
Ha van valahol fénykép jelezzétek lsz, szívesen letölteném én is!