Yamaha R6

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlök mindenkit,kérdésem lenne hátha itt valaki tudná R6 2002 kihajtás tengely végén lévő menet méretét,egy helyen találtam adatot ˙(M18x1 menet)elöre is köszönöm.
Szia! Van nekem. 70/6231473
Üdv!
Yamaha R6 (99-02) üvegszálas, pálya hasidomot keresek! Használt, törött is megfelel. Esetleg ha van valakinek,kérem jelezze. Köszönöm!
Nekem Szekszárdon csinálták ...
Hengerfúró kkt...
köszi
Esetleg valaki bontott használható blokkot tud e?Mert eddig ez kb lehetetlen.Így mehet a kukába az egész sajnos.
Szia!Keresd kawaszekit a zx9 fórumon úgy rémlik hogy ő annó írt eféle megoldásról.
Szakál metal csinál ilyet itthon:

http://youtu.be/Xf3llVpaIuQ

23 percnél
Sziasztok.Olvasgattam a fórumot és valaki írt itt hogy emberi áron meg lehet perselyeztetni az R6 hengersorát.Na engem is elért a vég (RJ03).Esetleg elkérhetném az illetőtől a telefonszámot.Vagy dobjam ki az egészet a franca.Köszi szépen.
Helló mindenkinek... Kérdésem az r6 2005-őn nem világít sem a reflektor sem a tompított, találkozott-e már valaki ilyennel? Esetleg kapcsolási rajz kellene. Az izzók természetesen jók. a fénykürt működik. Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok! Keresek 2008-13 ig R6R tankot. Állapota manjdnem mindegy, csak ne legyen ropira törve, kissebb horpadások ok, úgy is fóliázva/fényezve lesz. Csak pályázáshoz kell, mert a gyárit megóvnánk.
Én MT10 en agyalok. Csak sajnálom eladni az egyest.
Igen.
Marmint a crossplane r1?
Ideiglenesen egy K8 600. De jovore Bigbang
Lesz másik?
Eladtam vegul, mert kaptam egy jo ajanlatot. De ezt most asszonynak keresem...
Hogy hogy, R1 el mi lett?
Sziasztok! 2008 utáni R6R-t keresek megvételre. Csap patika állípotú érdekel, még ha drágább is egy kicsit. Akinek esetleg még nincs hirdetve, és gondolkodik rajta, keressen privátban. Köszi!
Szia conan91!
Ugyan ez a hiba lépet fel a 2001 r6 -nál végül mivel orvosoltad a problémét akkumulátort már cseréltem a barátom r6 -jábol ki vettük bele raktuk és semmi csak kattog a relé , mi előtt relét vásárolnék gondoltam megkérdezlek .
Köszi a segitséget előre is . Jó motorozást
Igazatok van, nem fogalmaztam pontosan!
Fogyasztó nélkül, fordulaton, 14,6-ig lehet rövid ideig terhelni az akkut!
Zoli jól írta, hosszú távon 14,2 a max. amit még szeret!.
A legtöbb 14,2v.
Biztosan nem 15 korul kell lennie
A multiméterben nincs lemerülve az elem, minden csati rendben, nem oxidálódott,laza, stb.?
Bizti nincs e kimenve, a relék környékén olvadt burkolat?
Egyébként ez valóban kevés töltés, 15 körül kellene lenni!
Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani yamaha R6 2004-es évjáratnak mennyinek kellene lenni a töltésnek alapjáraton és fordulaton?
Nekem 13.6nál nem megy feljebb 6-7ezres fordulaton.... viszont néha olyat tapasztaltam hogy lemerült az aksi menetközben vagy gyenge áramfeszültséget írt ki (46os) hibakóddal ilyenkor csak bikával tudtam indítani viszont ha multiméterrel rámérek az aksira akkor 13.5alá nem esik nagyon a feszültség töltésnél......
valaki már tapasztalt hasonlót jelenséget?
Hello én az ebay rendeltem pont most raktam fel. Mondták páran h nehéz meg nem biztos h jó lesz de annyira nem volt vészes a fel rakás kicsit hagyni kell a napon melegedni az idomokat és úgy egyszerűbb fel rakni. Egyedüli negatívum h a hátsó sarvedo ami a dobozban volt az nem r6 hanem szerintem r1 való. Ha esetleg valami kérdésed lenne írj nyugodtam ha tudok valamiben segítek.