Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig keresek!
A 13S motorkódú (2008-2010) manualja szerint...
https://cdn.yamaha-motor.eu/ow...

10.000 km-ként (azaz 6000 mérföld) kell olajat cserélni. 6000 kilométerrel simán jó vagy.
Sziasztok, R6 2009-es motorom van. Szerelőm szerint elég 6000 km-nél cserélni az olajat. Más helyről max 4000-et hallok. Nem járok pályázni. Nem vagyok fillérba**ó, csak érdekel mi a mérvadó?
Senkinek? Gyári cikkszámos üléspúp is érdekelne, ha valakinek van.
Hello! 2005-ös évjáratú R6-hoz van valakinek hiánytalan szerszámkészlete?
Sziasztok.Érdeklödni szeretnék.Van egy yamaha r6- om 1999-es születésü.Szeretnék fogaskerekeket cserélni elöl-hátul.Tudja valaki a gyári adatokat( hány fogas van elöl)?Nyilván hátul megtudom nézni.Előre is köszi.
Üdvözlök mindenkit,kérdésem lenne hátha itt valaki tudná R6 2002 kihajtás tengely végén lévő menet méretét,egy helyen találtam adatot ˙(M18x1 menet)elöre is köszönöm.
Szia! Van nekem. 70/6231473
Üdv!
Yamaha R6 (99-02) üvegszálas, pálya hasidomot keresek! Használt, törött is megfelel. Esetleg ha van valakinek,kérem jelezze. Köszönöm!
Nekem Szekszárdon csinálták ...
Hengerfúró kkt...
köszi
Esetleg valaki bontott használható blokkot tud e?Mert eddig ez kb lehetetlen.Így mehet a kukába az egész sajnos.
Szia!Keresd kawaszekit a zx9 fórumon úgy rémlik hogy ő annó írt eféle megoldásról.
Szakál metal csinál ilyet itthon:

http://youtu.be/Xf3llVpaIuQ

23 percnél
Sziasztok.Olvasgattam a fórumot és valaki írt itt hogy emberi áron meg lehet perselyeztetni az R6 hengersorát.Na engem is elért a vég (RJ03).Esetleg elkérhetném az illetőtől a telefonszámot.Vagy dobjam ki az egészet a franca.Köszi szépen.
Helló mindenkinek... Kérdésem az r6 2005-őn nem világít sem a reflektor sem a tompított, találkozott-e már valaki ilyennel? Esetleg kapcsolási rajz kellene. Az izzók természetesen jók. a fénykürt működik. Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok! Keresek 2008-13 ig R6R tankot. Állapota manjdnem mindegy, csak ne legyen ropira törve, kissebb horpadások ok, úgy is fóliázva/fényezve lesz. Csak pályázáshoz kell, mert a gyárit megóvnánk.
Én MT10 en agyalok. Csak sajnálom eladni az egyest.
Igen.
Marmint a crossplane r1?
Ideiglenesen egy K8 600. De jovore Bigbang
Lesz másik?
Eladtam vegul, mert kaptam egy jo ajanlatot. De ezt most asszonynak keresem...
Hogy hogy, R1 el mi lett?
Sziasztok! 2008 utáni R6R-t keresek megvételre. Csap patika állípotú érdekel, még ha drágább is egy kicsit. Akinek esetleg még nincs hirdetve, és gondolkodik rajta, keressen privátban. Köszi!