bár nem vagyok telhetetlen bőven megelégszek a régebbivel, főleg hogy megerősítettek a véleményeitekkel
Már csak a jogsira várok és irány motort venni
nem lát belőle mást , csak egy zsáknyi Lego-t....
de itt ez a videó, 1:14-1:26-ig láthatod mit tud a kipuff.Sajna a hangot a telefon minőség nem adja vissza,amúgy szép öblös hangja van!
korábban már írtam, hogy az enyém 2000-es és 42000km van benne..... egy deka olajat még nem evett meg. Ha kopnak az alkatrészek, nagyobb kenést igényelnek. Az akadós váltóról meg annyit, hogy kinek a pap kinek a papné
városba papucsban szoktam motorozni, de úgy sem szokott gondot okozni váltani
én szeretem ezt az összes újságíró által akadósnak titulált váltót
legalább tudod, hogy mikor pattan be sebességbe. Ha csizmában vagy akkor meg teljesen tárgytalan a dolog.... én 600-as horneten vizsgáztam aminek vajpuha a váltója. 5. sebességet 3-szor húztam luftra egymás után, mert nem lehet bepöckölni a helyére, egyszerüen nem érzem a sebességet. pont mint a PSA kocsik váltója
ki mihez szokott, a szerkezettel sztem semmi gond. Az akadós helyett inkább azt emelném ki, hogy hangos, főleg az első 2 fokozat. Állítólag a későbbi példányoknál már nagyjából orvosolták a "hibát". Haveromnak 2005-ös R6 van még is hallom a váltóját bukósisak, menetszél, sportkipufogó mellett is. Most jól ki lett vesézve
Lenne egy kérdésem! Mennyit forog (Rpm) egy K7-es vagy fiatalabb R6? Kössz!